Ake mate skusenosti s antigenovymi testami pri novom omikrone? Od nedele mam bolesti hrdla, dnes aj teplota a palenie v hrdle.. v nedelu aj dnes negativny antigen z hrdla aj nosa..dnes clen domacnosti pozitivny a druhy ma priznaky…moze byt ze mam klasicky virus?
@ankare tak ten pozitivny člen domácnosti bol s dalsim pozitivnym pred par dňami ...
Zajtra budeš pozitívna už aj ty .....želám skoré uzdravenie
@mimka11111 ďakujem pekne 🙂 pride mi však divne ze mam priznaky uz dlhsie tj mozno som ich ja nakazila ak som bola pozitivna ale testy stale negat 💁♀️
manzel mal test negativny 4 dni, siel na PCR a ten bol pozitivny (v ten vecer, 5. den si robil aj dalsi antigen a uz bol aj ten), ja som mala antigen pozitivny az na 3. den (po manzelovi, takze uz som bola jasna)
aj ja som mala domáce 4 po sebe negatívne (od pondelka do štvrtku) a piatok ráno pozitívny
Joj baby dufala som ze aspon v lete nebudeme musiet toto riesit :(
A ja navyse uz som mala 2x covid tento rok 🥲
Skoré uzdravenie!
Si ockovana?
@ankare dakujem ano.. 2x ☺️ Na tretiu som nestihla lebo som dostala v zime covid
Keby som nedajboze pozitivna tak 3x za 7 mesiacov 🥲🥲
Prosím Ťa, už sa nedávaj očkovať,veď vidíš,aký účinok to ma. 😔
@ankare uz nechcem.. proti povodnemu variantu to este dokazalo dost plnohodnotne chranit ale mam pocit ze posledny polrok vidim celkove zhorsenie zdravotneho stavu a to som mlada dvadsiatnicka :(
Tak ja som si myslela, ze mam Covid...zacalo to bolestou hlavy, celeho tela, pridala sa bolest hrdla, ale ze hrozna, vystrelujuca az do usi...nakoniec CRP 89 a angina. Takze, Covid to nemusi byt
Priateľ bol pozitívny hneď, ako mu začali príznaky, ja som príznaky nemala a testy mi vyšli všetky negatívne. 🙂
Ja som pred 2 tyzdnami mala priznaky. Spravila som.doma samotest a ciarky boli hned do minutu dve. Takze jasný covid.
No baby ja v podstate od nedele to hrdlo ale včera silnejsie a vecer mierna teplota, bolest dutin a nosa... dnes mi je celkovo lepsie len hlieny.. atg stale negatívny aj ked mam doma pozitivnych..myslite ze to mam len mi to nechce ukazat alebo ina choroba a sa nakazim neskor od nich? Ale taku divnu este nemala ale antigen stale biely jak sneh 💁♀️
Mne vyšiel test až na 5. deň od objavenia príznakov.
Ak aj vyjde antigen negatívny, kovid máš isto.
Paneboze ved existuju aj ine choroby ty mozes mat nieco chripkove a oni kovid a nie je to jedno? A co vam je po tych blbych antigenoch lepsie alebo co aj tak chory ma sediet doma cinpozitiv alebo negativ
Určite tiež kovid.