Antigénové testy pri Omikrone

28. júl 2022

Ake mate skusenosti s antigenovymi testami pri novom omikrone? Od nedele mam bolesti hrdla, dnes aj teplota a palenie v hrdle.. v nedelu aj dnes negativny antigen z hrdla aj nosa..dnes clen domacnosti pozitivny a druhy ma priznaky…moze byt ze mam klasicky virus?

ankare
28. júl 2022

Určite tiež kovid.

autor
28. júl 2022

@ankare tak ten pozitivny člen domácnosti bol s dalsim pozitivnym pred par dňami ...

mimka11111
28. júl 2022

Zajtra budeš pozitívna už aj ty .....želám skoré uzdravenie

autor
28. júl 2022

@mimka11111 ďakujem pekne 🙂 pride mi však divne ze mam priznaky uz dlhsie tj mozno som ich ja nakazila ak som bola pozitivna ale testy stale negat 💁‍♀️

petamich
28. júl 2022

manzel mal test negativny 4 dni, siel na PCR a ten bol pozitivny (v ten vecer, 5. den si robil aj dalsi antigen a uz bol aj ten), ja som mala antigen pozitivny az na 3. den (po manzelovi, takze uz som bola jasna)

bavlnka92
28. júl 2022

aj ja som mala domáce 4 po sebe negatívne (od pondelka do štvrtku) a piatok ráno pozitívny

autor
28. júl 2022

Joj baby dufala som ze aspon v lete nebudeme musiet toto riesit :(

autor
28. júl 2022

A ja navyse uz som mala 2x covid tento rok 🥲

ankare
28. júl 2022

Skoré uzdravenie!

ankare
28. júl 2022

Si ockovana?

autor
28. júl 2022

@ankare dakujem ano.. 2x ☺️ Na tretiu som nestihla lebo som dostala v zime covid

autor
28. júl 2022

Keby som nedajboze pozitivna tak 3x za 7 mesiacov 🥲🥲

ankare
28. júl 2022

Prosím Ťa, už sa nedávaj očkovať,veď vidíš,aký účinok to ma. 😔

autor
28. júl 2022

@ankare uz nechcem.. proti povodnemu variantu to este dokazalo dost plnohodnotne chranit ale mam pocit ze posledny polrok vidim celkove zhorsenie zdravotneho stavu a to som mlada dvadsiatnicka :(

miskaska
28. júl 2022

Tak ja som si myslela, ze mam Covid...zacalo to bolestou hlavy, celeho tela, pridala sa bolest hrdla, ale ze hrozna, vystrelujuca az do usi...nakoniec CRP 89 a angina. Takze, Covid to nemusi byt

ankare
28. júl 2022

@miskaska má 2 členov rodiny pozitívnych a tiež má typické priznaky... Je vysoko pravdepodobné,že je ozaj pozitívna.

au1994
28. júl 2022

Priateľ bol pozitívny hneď, ako mu začali príznaky, ja som príznaky nemala a testy mi vyšli všetky negatívne. 🙂

miskaska
28. júl 2022

@ankare tak to ano, akosi som to prehliadla 🙄

matus7030
28. júl 2022

Ja som pred 2 tyzdnami mala priznaky. Spravila som.doma samotest a ciarky boli hned do minutu dve. Takze jasný covid.

autor
29. júl 2022

No baby ja v podstate od nedele to hrdlo ale včera silnejsie a vecer mierna teplota, bolest dutin a nosa... dnes mi je celkovo lepsie len hlieny.. atg stale negatívny aj ked mam doma pozitivnych..myslite ze to mam len mi to nechce ukazat alebo ina choroba a sa nakazim neskor od nich? Ale taku divnu este nemala ale antigen stale biely jak sneh 💁‍♀️

terry658
29. júl 2022

Mne vyšiel test až na 5. deň od objavenia príznakov.

ankare
29. júl 2022

Ak aj vyjde antigen negatívny, kovid máš isto.

katulienkax
29. júl 2022

Paneboze ved existuju aj ine choroby ty mozes mat nieco chripkove a oni kovid a nie je to jedno? A co vam je po tych blbych antigenoch lepsie alebo co aj tak chory ma sediet doma cinpozitiv alebo negativ