ahojte.. dnes ráno som bola na antigénovom testovaní, nebola som objednaná, ale covid pass mám, keďže som ešte minulý rok bola na pcr teste.. pani v okienku mi na základe toho, že ma mali už v systéme, prečítala moje číslo tel., ktoré súhlasilo.. a že či chcem výsledok sms, alebo papier.. chcela som teda prvý krát cez sms.. tak som spokojne odišla domov :D a výsledok zatiaľ nemám.. známym to prišlo do trištvrte hodiny-hodiny od testu.. preto ma zaujíma, či má niekto skúsenosť ako ja a kam sa obrátil, keď mu výsledok vôbec neprišiel.. ďakujem..
Ja som teraz v sobotu čakala na výsledok v SMSke 2 hodiny, tiež už som mala nervy, a už som sa zberala že sa tam pôjdem na to spýtať. Ide o to, kedy to oni nahodia do systému. Ale na tejto adrese: https://www.old.korona.gov.sk/covid-19-validate.... si vieš overiť výsledok, ak bol zadaný. alebo ak by sa ti stalo, že zmažeš SMSku nechtiac, tak ti príde nová, vždy s tým posledným výsledkom. Ja som takto obháňala ten svoj výsledok, a prišiel mi výsledok spred týždňa 😀 a potom asi za 15 min prišla aj SMSka s novým výsledkom a súčasne pípol mail, takže podľa mňa do oneskorene dávali do systému.
@pitr5 skús si skontrolovať mail, ak si ho zadávala tak by to mohlo byť aj tam
Ahoj... no, ale aj podľa toho koľko ľudí čaká tam pri okienku na testovanie... 😌 Ja som bola raz a stalo tam kopu ľudí a aj to čakanie na výsledok bolo dlho... A predvčerom sme tam stáli len pár ľudí tak výsledok som mala asi do polhodiny 🥰
Včera na MK písala jedna pani, že to závisí od toho, koľko ľudí testujú. Zvyčajne sa snažia posielať správy do 12.00 a potom do 16.00. Vraj nemôžu brať aj odbery aj rozposielať smsky.
Ahojte.. dakujem za rady, nakoniec som tam sla, kedze mi nic neprislo a ze im padol cely system, takze mi ani nic nepride a dali mi papierove potvrdenie. Pekny den 🙂
ale tak pokiaľ ti dali aspoň potvrdenie tak je to dobré. no ako toto im nezávidím, bárs čo sa môže stať
@zavana a neviete, či posielajú výsledky aj na mail, či len na sms? Lebo môj výsledok potrebujem pre deti do školy a neviem, či im bude stačiť sms. Ďakujem
@pitr5 ajoj, ja som bola v nedeľu na testovaní, pýtala sa ma pri okníčku či chcem výsledok len sms alebo chcem papier. Chcela som papier. Ale prišla mi aj sms. Aj predtym týždeň mi prišla sms a mala som aj papier. Sms prišla do 10minut .