Antigénové testovanie - výsledok cez sms

pitr5
24. feb 2021

ahojte.. dnes ráno som bola na antigénovom testovaní, nebola som objednaná, ale covid pass mám, keďže som ešte minulý rok bola na pcr teste.. pani v okienku mi na základe toho, že ma mali už v systéme, prečítala moje číslo tel., ktoré súhlasilo.. a že či chcem výsledok sms, alebo papier.. chcela som teda prvý krát cez sms.. tak som spokojne odišla domov :D a výsledok zatiaľ nemám.. známym to prišlo do trištvrte hodiny-hodiny od testu.. preto ma zaujíma, či má niekto skúsenosť ako ja a kam sa obrátil, keď mu výsledok vôbec neprišiel.. ďakujem..

chrobacik41
24. feb 2021

@pitr5 ajoj, ja som bola v nedeľu na testovaní, pýtala sa ma pri okníčku či chcem výsledok len sms alebo chcem papier. Chcela som papier. Ale prišla mi aj sms. Aj predtym týždeň mi prišla sms a mala som aj papier. Sms prišla do 10minut .

tinka_21
24. feb 2021

Ja som teraz v sobotu čakala na výsledok v SMSke 2 hodiny, tiež už som mala nervy, a už som sa zberala že sa tam pôjdem na to spýtať. Ide o to, kedy to oni nahodia do systému. Ale na tejto adrese: https://www.old.korona.gov.sk/covid-19-validate.... si vieš overiť výsledok, ak bol zadaný. alebo ak by sa ti stalo, že zmažeš SMSku nechtiac, tak ti príde nová, vždy s tým posledným výsledkom. Ja som takto obháňala ten svoj výsledok, a prišiel mi výsledok spred týždňa 😀 a potom asi za 15 min prišla aj SMSka s novým výsledkom a súčasne pípol mail, takže podľa mňa do oneskorene dávali do systému.

pitr5
autor
24. feb 2021

Dakujem za odpovede.
@tinka_21 cez tu stranku som to teraz skusila, ale poslali mi vysledok toho pcr testu este z minuleho roka.. a pritom som testovana kazdy tyzden ako opica 🙈 tak este pockam a ked tak, skocim tam sa opytat..

prvosienka7
24. feb 2021

@pitr5 skús si skontrolovať mail, ak si ho zadávala tak by to mohlo byť aj tam

gulka123
24. feb 2021

Ahoj... no, ale aj podľa toho koľko ľudí čaká tam pri okienku na testovanie... 😌 Ja som bola raz a stalo tam kopu ľudí a aj to čakanie na výsledok bolo dlho... A predvčerom sme tam stáli len pár ľudí tak výsledok som mala asi do polhodiny 🥰

skusihu
24. feb 2021

Včera na MK písala jedna pani, že to závisí od toho, koľko ľudí testujú. Zvyčajne sa snažia posielať správy do 12.00 a potom do 16.00. Vraj nemôžu brať aj odbery aj rozposielať smsky.

janai1
24. feb 2021

@pitr5 ja keď som bola tak mi vravela ze smsky posielajú do konca pracovného času - u nás do 18

pitr5
autor
26. feb 2021

Ahojte.. dakujem za rady, nakoniec som tam sla, kedze mi nic neprislo a ze im padol cely system, takze mi ani nic nepride a dali mi papierove potvrdenie. Pekny den 🙂

zavana
26. feb 2021

ale tak pokiaľ ti dali aspoň potvrdenie tak je to dobré. no ako toto im nezávidím, bárs čo sa môže stať

majuska_ch
27. feb 2021

@zavana a neviete, či posielajú výsledky aj na mail, či len na sms? Lebo môj výsledok potrebujem pre deti do školy a neviem, či im bude stačiť sms. Ďakujem