Antifosfolipidový syndróm

katarinaschober
23. júl 2024

Vy niekto ako sa tento syndrom lieci

ikonica
23. júl 2024

@katarinaschober vyliecit sa neda asi.. beries do konca zivota anopyrin (resp podobne lieky) a chodis na hematokontroly...

katarinaschober
autor
23. júl 2024

@ikonica je to nebezpecna choroba,

ikonica
23. júl 2024

@katarinaschober ja viem, mam ju...

katarinaschober
autor
23. júl 2024

@ikonica
@ikonica a ako ti ju zistili a mas aj priznaky ?mne ju zistili az teraz kvoli potratom ale az septembri mam termin na imunologiu

ikonica
23. júl 2024

@katarinaschober tiez mi ju zistili kvoli potratom... Ja som ani len netusila, ze cosi take mam, cize ziadne priznaky... len na hemato aj na reproimuno mi to vyslo z krvi... Mam nakoniec dve zdrave deti vdaka clexanu a anopyrinu....

katarinaschober
autor
23. júl 2024

@ikonica ani ja ziadne priznaky nemam uz som mala 5 potratov a mozem sa opytat kolko mas rokov

ikonica
23. júl 2024

@katarinaschober ja uz mam po 40tke... Prvu som rodila v 37 a druhu v 40...

katarinaschober
autor
23. júl 2024

@ikonica ja mam 43 a chceme este raz skusit dufam ze pri liecbe sat to podari a bola si stym na imunologii alebo u norm lekara

ikonica
23. júl 2024

@katarinaschober ja som bola vsade mozne, ale liecbu mam od hematologa... Bola som aj na reproimuno, endokrino, reumato, genetike, v CAR.... U mna zabralo brat preventivne anopyrin a hned ako sa objavili dve ciarky zacat brat progesteron a po potvrdeni tehotenstva na gynde som zacala pichat clexane/fraxiparin... A isla som na marodku v prvom uspesnom tehu, nech nemam stresy z prace... Hoci som este do konca tehu robila nejake prace z domu...

katarinaschober
autor
23. júl 2024

@ikonica dakujem ti za Informaciu a musis aj Neaku dietu drzat lebo som citala ze niektore potraviny sa nesmu jest?

ikonica
23. júl 2024

@katarinaschober nie...o nicom takom som nepocula, ani necitala v suvislosti s APS