Ahoj mate niekto skúsenosti s takýmito liekmi na neuropaticku bolesť? Nemali ste vedľajšie účinky?
Tak to je nepotrebujem aby som bola nonstop unavená
V robote davame Gabapentin a Pregabalin na neuropaticku bolest.
Kolegina berie dlhodobo Carbamazepine na neuralgiu trojklanneho nervu.
je to individualne ja nemam vedlajsie ucinky a beriem ich roky na bolest dokonca vyssiu davku soferujem bez problemov takze v pohode
Ahoj,prepac ze vyrusujem...ako dlho berie ten karbamazepin??mne pomohol po 4 mesacnej...bolesti hlavy..pomohol mi a druha neurologicka mi to vysadila a bolest sa vratila...vraj stary liek a ona ho neuznava...ale mne pomaha a ja si uz tu strasnu bolest neprosim
@kacena4 Dobry den.Prosim Vas...pisete,ze beriete dlhe roky liek na neuropatiu....ja mam strasne neuropaticke bolesti hlavy.. uz 2 roky...dali mi karbamazepin...ten pekne zabral....taknsom zmenila neurologa...ten mi to vysadil a bolesti su naspat.....dal mi Lyricu...postupne zvysujem davky,ale bolesti stale....co beriete vy?? Ake vysoke davky???
@asod ja tiež beriem remyelin pomáha
@lucia851 uzivala som antiepiletika a bola som nonstop unavena, mala pocit omamenosti a bolo mi vsetko jedno - tento stav bol pre mna najhorsi nakolko som si ho uvedomovela (ale dr. ma upozornila, ze o ten stav v mojom pripade ide, aby som spomalila tempo a zabrali mi, nakolko ziadne ine lieky mi stav nezlepsili) ... brala som ich kratkodobo a pomohli mi 🙂