Antidepresívim GS Anxiolan (ružový)

28. feb 2022

Ahojte,prosim Vas uzival niekto volnopredajne antidepresivum GS ANXIOLAN?Pomohlo Vam to?Nie je to az moc silné na to,ze je to je volnopredajny liek? Ako sa po tomto lieku citite?Dakujem a vsetkym pevne zdravie aj mier.

3009
28. feb 2022

To nie je AD. Sú to voľnopredajné bylinné lieky na ukľudnenie, ale určite nie AD. AD môže predpísať len psychiater.

autor
28. feb 2022

@3009 dakujem za upresnenie.Mas pravdu je to vyzivovy doplnok pri nepokoji,uzkosti,napäti a strese.

luccija
28. feb 2022

Prečo by to malo byť silné?možno viac pomôže magneżium a voľakedy som si dávala Persen

zuzkaa1991
28. feb 2022

Ja beriem pouzivam raz za cas a mne pomohlo to brala som to väčšinou vecer lepsie sa mi spalo oproti persenu ked som mala velky stres brala.som dve tbl.denne ale inac menší stres, napatie alebo ked je spln tak si zoberiem 2,3,dni

autor
28. feb 2022

@zuzkaa1991 a môze sa to brat aj dennodenne?

zuzkaa1991
28. feb 2022

Ja som mala stres brala som asi týždeň dva aj psychológicka povedala ze v pohode aj poprípade aj 3krst denne ale radsej 2krat denne ;) zalezi ake stavy mate ako sa citite atd.....

autor
28. feb 2022

@zuzkaa1991 ja mam nocne panicke ataky:((

zuzkaa1991
28. feb 2022

Skusila by som týždeň dva aj mesiac a uvidite.ci.mate zmenu ;) a hlavne v takom stave dychanie 4s nadych 4s vydych a opakovať aj 15min vkuse ;)

sikea
1. mar 2022

Ahojte a neviete či sa to môže užívať aj spolu s AD ?

sikea
1. mar 2022

Už som si prečítala nemôže sa to uzivas s AD lebo obsahuje ľubovník bodkovaný

arabela55
10. máj 2023

Zdravim, viem že už stará téma, ale zabrali Vám tie tablety Anxiolan ?

zuzkaa1991
10. máj 2023

@arabela55 mne ano..a skusila som aj depress obsahuje tie bylinky ako Anxiolan navyse asi madovka....ale.ja mam tetaniu vnútorný nepokoj

romanadam1626
27. okt 2023

Áno, môžes si to dát každy deň.
Pomaha, naozaj a žiadne vedľajšie účinky.
Spala som vždy po ňom hlbšie a ráno taká pokojnejšia dom sa prebudzala.,🙂

janulikjane
3. dec 2023

Anxiolan zaberá krásne proti úzkostným stavom, keď som sa naozaj cítila tak že mi akoby "sedel kôň" na hrudi (lebo určitým úzkostným stavom sa v bežnom živote nevyhneme a nemusíme sa každého pocitu zbavovať) tak som nasadila 1tabletku denne - ráno, a krásne som fungovala. Dalo sa mi dýchať cítila som sa bezstarostne a ľahšie a hlavne s nadhľadom som si s určitými vecami poradila.