Roky sa liečim na uzkostnu poruchu beriem Seroxat 20 mg roky som brala 10 mg bolo mi dobre.Po Covide či pandémiou neviem sa mi stav zhoršil začala som mať neopodstatnený strach, strach o dieťa, muža, rodicov...úzkosti, stres z prace.Lekarka mi chcela zmeniť liek za Brintelix, ale tým, že roky beriem Seroxat sme sa dohodli, že navýšime z 10 na 20 a uvidíme.Beriem ho vyše mesiaca zvýšený a mám pocit, že mi je ešte horšie:(ráno som nesmierne unavená raz týždenne si musím dať ukludnovak, spím dobre, cvičím, fungujem, ale necítim sa dobre som napätá, nerada som sama doma všetko na mňa veľmi vplýva negatívne zlé správy a pod...Prišiel čas na zmenu liekov?Či chce to čas? mBeriemich roky, ale
Dobry deň ak chcete napíšte mi súkromnú správu ja som mala podobný problém s tým že mi dr pridá iné AD a teraz mi vysadil tie minule AD …
Mozem ak ,budem vediet,o co konkretne ide,ci o to podbrusko,alebo,co sa tyka liecby AD.monapis mi do ip
Mne na uzkosti, ( ma ich takmer kazdy clovek_) pomohli jedine modlitby.A na 100% mi pomohla modlitba ruzenca a neotrebovala som ziadneho psychiatra.stacil mi len od obodaka lexaurin ,a lieky od bolesti .castokrat mi ani lexaurin nepomohol, ale liek od bolesti, ale ja som mala krute zachvaty v podbrusku.Mudr...syndron drazdiveho creva,.,v dolnej casti To mi potvrdilo aj vysetrenie Ct Lexaurin sa ,postupne snazim vysadzat.ale leky este na to crevo beriem Ruzenec si nalistujes v modliacich knizkach.je to take nieco ako mantra,ale tu mantru nerob.To je prave na psychiku nevhodne, ba nebespecne.vsetko to musis odovzdat do Bozich ruk,to je podmienka. po pripade AJ ked neveris v ziadneho Boha,tak si povezd.ak existujes ,daj mi silu to vsetko vydrzat lAle nemyslim to tak,ze vysadis lieky, musis posluchat Mudr.inak by si dostala strasny abstak ,. A este moja otazka,preco si skocila hned na psychofarmaka?Mozno by stacil aj od obvodaka, Ps.pocas tychto modlitieb sa ti este mozno pohorsi, ale nevzdavaj sa neochabuj, okrem liekov aj ruzenec ,zacni len jeden desiatok,to je cca na sedem minut....neda sa presne povedat kedy tebe teda za aky dlhy cas ruzenec pomoze ,ale pomoze na to perrcent,mozno hned,mozno za pol roka ,za rok proste je to nevyspytatelne,Aj keby sa ti polepsilo lieky nemozes sama od seba vysadt.Musis ,len to, co ti povie mudr, Tak pekny vikend, a z celeho srdca ti zelam pevne uzdravenie,a aby sa ti to uz nkdy nevratilo