Ja beriem seroxat od zaciatku som brala pol tablety a asi v siedmom tyzdni som si znizila na stvrtku a tak beriem doteraz..
Neviem ich vysadit, uzivam ich 15 rokov...
Ste tu nejaka co tiez musi brat?
Alebo taka co tiez brala a ci babo je ok?
Dakujem
@eliska13 a to ti kazal lekar vysadit pred tehotenstvom?
@danielkadandy nie, ja som ich vysadila po dohode netrvala na tom lekárka.Predtym som ich mala rok bolo mi uz dobre.Ale bolo to už dávno 13 r nazad teraz dávajú aj iné lieky vtedy nebolo toľko druhov.Ja som bola v ústave liečiv na konzultácii bála som sa poškodenia a iných hrôz, ktoré som nacitala na webe😂poslala ma tam psychiatricka aký majú vplyv na dieta.Kazdy gynekog by bol rád, keby sa v prvých týždňoch nebralo nič.Este raz vrátiť čas nerobila by som z toho takého strašiaka dôležité je, aby si bola v pohode.Mne prednosta novorodeneckého povedal, že má rodičky, ktoré berú silne lieky schizofrenicky a pod...niekoľko druhov a bábätká sú zdravé.Vobec to nerieš.Aj kojit sa dá žiadne zastavovanie laktacie hormóny kojila som vyše 2 r
@eliska13 dakujem ti tak snad ta davka seroxatu neublizi....lebo uplne vysasit sa bojim...aj ked ta stvrtka teraz co beriem je uz asi take placebo len ale aspon nieco ...
@danielkadandy a v tom 6 mesiaco si nasadila rovno celu tabletku? Tu 20 mg?
@danielkadandy nie zase 10 mg a po pár dňoch 20 mg to, co berieš ty je naozaj nic, ale hlavne, že si v pohode
@eliska13 dakujem ti 🙂
@eliska13 a posielali ta na nejake speci vysetrenia ultrazvuky babatka kvoli tym liekom?
@danielkadandy ja som brala Seroxat 20 mg vysadila pred tehotenstvom v 6 m nasadila znova.Vsetko bolo v poriadku aj som s ním kojila po dohode s lekármi všetko som konzultovala nikdy nebol žiadny problém.Beries mini dávku neboj sa.