Pomohli vám na spanie ? Koľko ste ho užívali a ako ? Môžem si ho dať aj ráno aj večer po 1/3??
a keď je raz predpísaný na spanie, nerozumiem, načo si ho chceš brať ráno ? Aby si v práci zíval , nič nerobil a bol ako po opici ?
Veď Trittico treba brať ako ti predpísal psychiater a nie MK.
po 1/3 ? to je aký účinok? a prečo ráno a prečo nie len večer...či chodíš na nočné a prídeš ráno?
@deti95060810 ano nočné , 1/3 mi doporučila dr .
Čiže to je slabá dávka ?
áno 1/3 je pomerne slabá dávka.. ak robíš nočné tak je to potom troška zložitejšie...
neskúšal si magnosolv + melatonín? po tomto zaspíš do 20 min. - u nás pekne funguje.
samozrejme neodhováram od liekov ktoré predpísal lekár.
1/3 vôbec nie je slabá dávka. Ak si na nočnej tak si ho daj predtým ako ideš spať ráno a nie keď ideš do roboty na nočnú. Ak si na rannej tak si daj večer pred spaním. Určite nie 2x za deň ak ti doktorka predpísala len 1/3 raz za deň. To je AD na spanie, aby si mala kľudný spánok.
@deti95060810 veruže skúsala a nepomáhalo vôbec
Ale Trittico treba brať dlhodobo a nie, že si párkrát dáš a ti bude účinkovať. Tam sa musí urobiť v mozgu určitá hladina toho lieku. To nie je tabletka od bolesti, že dám si a bolesť necítim.
@3009 a dávka zálezi aj od hmotnosti ?
Určite to nezávisí od hmotnosti.
Moja skúsenosť:Trittico za mňa najhorší liek, ktorý som v živote užila.. po tretinke lieku,ospalosť,ale telo,nie a nie zaspať.motanie,celu noc na posteli, ako na kolotoči..
Ahojte môže sa triccito užívať s hypnogenom alebo lexaurinom?
Uzivat mas lieky podla instrukcii psychiatra, nie podla MK🙄