Antidepresiva/ trittico na nespavosť po pôrode

matthew_mc
15. júl 2018

Baby, prosim,ktore ste tu uzivali trittico alebo ine antidepresiva na nespavost po porode, ako dlho ste ich brali a vratil sa vam spanok aj po ich dobrati?
Dakujem velmi pekne za odpovede

3009
15. júl 2018

@matthew_mc trittico je AD, ktoré ti navodí spánok a ťa ukľudní. Budeš ho brať pokiaľ bude treba. Pri AD sa nedá povedať koľko kto ho bude brať dopredu. Uvidíš ako sa budeš cítiť, ale mininálne pol roka. Nespavosť je prejav depresie, takže to tak ber. Nie sú to silné AD, takže v pohode ho ber pokiaľ bude treba a nerieš teraz, že koľko ho kto bral. U každého je to indiviuálne.

matthew_mc
autor
15. júl 2018

@3009 dakujem. Riesim to skor kvoli tomu, ze sa bojim, ze to budem musiet brat navzdy. Je mozne ze po vysadeni uz budem spavat ako predtym? Dakujem

deti95060810
15. júl 2018

@matthew_mc možno áno, možno nie....niekomu sa depresia vracia viac krát za život...

doda818
27. aug 2018

Manzel trpel neskutocnou nespavostou, ked uz nechcel uzivat lieky zacal pouzivat aloe vera prdukty,. Najskor sa detoxikoval a potom pokracoval v piti aloe vera gelu. Odvtedy zaspi a spi az do rana a je stastny ze je ro na prirodnej baze a bez chemikalii a liekov

bobalocka
23. okt 2019

ahojte mate skusenost s liekmi ktore sa mozu brat aj pocas tehotenstva ak treba ..velmi sa bojim ..vysadila mi doktorka lieky ale nejako nie som fit a napisala mi teraz liek tritiko
ten mam brat ..ccheme skusit na rok sa pokusit o babo ale uvidime..musi byt zena asi v prvom rade v pohode a klude asi ze ? dakujem za odpovede pekny vecer🙂

3009
23. okt 2019

@bobalocka trittico je také najslabšie AD - pôsobí na kľudný spánok ako aj na psychiku. Daj sa do kľudu a potom uvidíš. Ak otehotnieš, tak sú aj AD, ktoré sa dajú v prípade potreby brať, tak sa nestresuj a ber trittico.

shtifka
30. máj 2024

@matthew_mc dobry den ako ste bola spokojna s tritticom v suvislosti so spankom?