Ahojte .. potrebujem radu lebo uz som zufala.. od minuleho roka 04/23 uzivam sertralin.. zlepsenie nastalo az po mesiaci, a cca do novembra som sa citila vyborne .. potom nastal zlom, citila som sa ako robot, nic som necitila vsetko len taka automatika u mna bola..liecila som sa na depresie, uzkosti, nechut do zivota .. toto odislo ale prisla emocna plochost teda strata pocitov.. vydrzala som 3 mesiace, a isla som k dr, ani po navhseni davky sa mi nezlepsilo .. zmenila mi lieky na britrelix, po nasadeni mi bolo tyzden perfektne. Znova to odislo .. od marca som brala brintrelix ale ziadne zlepsenie... tak som ho vysadila a isla naspat k sertralinu 50mg a pomohol .. zase som sa tyzden citila super, radost zo zivota sa vratila.. ale presiel tyzden a zase to skoncilo .. dala som si 100mg a nic .. uzivam ich uz 3 tyzden a okrem toho tyzdna na zaciatku, mi je zes o nicom .. som na materskej robim co treba ale z nicoho necitim radost .. ani z deti :( uz mi to ide na psychiku strasne .. prosim co mam robit poradte mi aby sa mi opat vratila chut do zivota :( existuju este nejake ine lieky??
@taynee skusila, dnes som si nedala a je mi hrozne
@domininini myslim ze to ze si si dnes nedala nieje dovod toho ze je ti hrozne. On sa nasadza postupne a kym nabehne tak to trva. Tak isto sa aj postupne vysadza a ucinok aj postupne mizne. Teda nie ze rano si nedam a uz je mi hrozne. Opravte ma ak sa mylim