Dobrý deň prajem
Mam asi panicke ataky alebo tetaniu neviem ale beriem antidepresiva už beriem 17 dní cítim sa o veľmi veľa lepšie dostávam ešte ataky alebo co to je strasne sa somnou točí cítim sa ze už odpadavam ale chvála Bohu som nedopadla
Cítim strasne ako stahovanie tvare mam ťažkú klapacku ale iba vtedy keď to namna príde strašne kŕčovita bolesť v ľavej ruke....minule ma chytilo v čakárni u doktora strasne mi bolo zle na odpadnutie ta ruka chodenie také zvláštne už vážne neviem ako stým skončiť co stým urobiť a hlavne najhlavnejsi problém je ze nechodím nikam bojím sa ísť niekam ale musím povedať že je mi kus lepšie hlavne stymi chvíľami keď to príde
@aurelka1 lieky sú jedna vec ale najmä treba navštíviť psychologa a začať pracovať na svojej psychickej pohode. Naučí aj ako zvládať takéto stavy. Lieky sú len prvá pomoc, barlicka kým sa sama nedáš dokopy. A teda mala by si vedieť diagnozu co ti presne je. To asi mam, ti kto povedal ? Panicku poruchu diagnostikuje psychiater a tetaniu neurolog.
@deti95060810 áno chvála bohu je to lepšie kus len tie závraty pocit na odpadnutie je hrozný a veľký problém ten najhorší je že nemôžem ostať sama doma alebo nikde byt sama
A lieky popravde nechcem brat dlho som problematická s používaním tabletiek
@complyc ahoj prišla som k tomu tak ze som sla do kostola na zelený štvrtok bola som tam asi 15 minut prišlo mi zle šla som do reštaurácie je to hneď pri kostole pracuje tam manžel
Sadla som si pila som čistú vody stav sa mi zhoršovať pocit na odpadnutie,vracanie,nemohla som poriadne chodiť dali ma do auta hneď do nemocnice cesta trvá 15 minut počas cesty som dostala krcovitu bolest do lavej ruky cítila som ako keby mi ťahalo jazyk do zadu zľakla som sa toho veľmi bolo mi ešte horšie nemohla som poriadne rozprávať lebo som mala čudný pocit jazyka a trápne ma tlacilo v krku
EKG všetko bolo v poriadku
Šli sme domu ráno o 6
Hneď okolo 11 ma to chytilo znovu ale to som sa už veľmi triasla cítila som veľmi zimu a ruky nohy som mala fialové a takto to začalo som u na antidepresivoch 2 mesiace bolo mi lepšie skoro dva týždne som nemala ataky teraz už druhý týždeň mam každý deň cítim sa hrozne
Strašná bolesť hlavy krku chrbát ma veľmi bolí a citim cudne slabé tlaky pri srdci
Spala som už úplne celú noc zase už druhú nič sa budím túto noc som sa zobudila nato ze som sa cítila veľmi cudne bála som sa ze man infarkt šla som na toaletu a zaspala som naspäť
Vážne neviem co už stým robiť žijem v anglicku tu je to kus cudne som na tabletkách nič iné snažím sa ale je to zase tam kde som bola
to je dobrý znak že ti je lepšie... liekmi sa to tak upraví, že budeš behať po obchodoch a všade bez problémov.
o mesiac si na panické ataky ani nespomenieš.
len podmienka je že lieky budeš stále brať kým nerozhodne inak lekár...