Ahojte ktoré najlepšie zaberajú na úzkosť?? Okrem escitaloprámu ďakujem.
To sa pýtaš na stránke pre tehotne?? Nebolo by lepšie keby si sa opýtala na to odborníka?
@stanulienkat tak nie sme tu všetky tehotné,
len aj keď poradíme nejaké lieky jednak nemusia jej tak zabrať ako inej maminke, alebo kde ich kúpi - AD sú na predpis.
a priznajme si ktorý lekár má rád keď príde ku nemu pacient a už od dverí kričí predpíšte mi tamten liek, lebo aj susedke Marke pomohol... 😉 to lekári neradi.
Mne na úzkosť pomáha sertralin
@stanulienkat áno samozrejme
@deti95060810 ty si ho mala??
@stanulienkat nie už niesom tehotná
@adriena85 tak to ano vážne už neviem čo robiť ako si pomôcť cítim sa ako robot necítim vôbec emócie ani šťastia ani smútku,fakt už nechápem a ani nevladzem rozmýšľam že možno skončím aj s liekmi s poriadne sa prebrať zo všetkého a zase konečne žiť ale ak si predstavím čo mi povedali druhý že ak ukončil liečbu môže byt ešte horšie už neviem čo robiť
@deti95060810 Trittico je diskutabilne. Nie uplne zanedbatelna cast mala po nom myslienky/sklony k samovrazde. Nie kazdy psychiater upozornuje na tento problem.
@kittykat22 to je ale pri každých skoro antidepresívach
@jessi06 prečo neskusite pravidelne cvičiť, zdravo jesť a spať aspoň 8 hodín a až potom ak to nepomôže antidepresíva?
@55marta1996 pretože keď sú už telesne prejavy a je to nepríjemné nepomôže len taka liečba
@55marta1996 spať 8 hodín pri bábätku asi ťažko
@jessi06 antidepresíva problém vyriešia ale príčinu NIE
@55marta1996 keď je príčina stres tak asi len tie lieky. U mňa to bolo spustené hlavne s nedostatku spánku
@jessi06 To ma mrzí, spánok a stres naozaj dokážu veľmi ovplyvniť psychiku.
@55marta1996 co už spravím nič len sa liečiť 🤷♀️
@jessi06 to nieje pravda. SSRI to nema.
to musí zhodnotiť psychiater...
každému pacientovi môže zaberať lepšie niečo iné...
na úzkosť zvyknú predpisovať cipralex... ale tie ti asi nevyhovujú ....
Trittico - tam je iná lieč. látka , možno ti sadnú.