Ahojte 🙂 .. aké máte skúsenosti s užívaním antidepresív Elicea ?;) ďakujem za odpovede 🙂
@sasen123 ahoj ja som užívala Eliceu nemala som vedľajšie účinky ja užívam viaceré lieky od psychiatra
Brala som ale presla na ine iba z dovodu,ze ked som potrebovala nove balenie,nedali sa zohnat. Ale su uplne v pohode,depresie presli. Bez vedlajsieho ucinku
@savmebej Nepribrala si z liekov - ale z toho že si z nich mala väčšiu chut na jedlo.
(U mna 5kg cca za polroka - ale mne ich bolo treba.) inak fajn nič hrozne...
@malinoismum jedla som ako predtym
@savmebej Tiež som to tvrdila ale MUDr ma vyviedol z omylu - a vlastne mi povedal že je to dosť logické že proste z tých tabl sa nepribera ale z jedla 🙂))))
Máš väčšiu chuť do jedla, či si to už uvedomuješ alebo nie 🙂
@malinoismum áno, lebo je človek v pohode nemá stres
A kedy Vám približne začala zaberať tá elicea ??? Mne už včera bolo ako tak fajn a dnes sa cítim zase ako jedno veľké “nič” 😞🙈
Ja ich beriem 5 mesiacov, citim sa super. U mna prislo zlepsenie az po 3 mesiacoch 😭 beriem 1 a pol tabletky rano. Stale som chuda, aj ked mi zacalo konecne chutit jest. Ja som z depresii a panickych atakov schudla 10 kil za 2 mesiace.
Trápiťe sa aj s tocenim hlavy?
@andreafa Dobry den, chcem sa opytat, co znamena vlastne panicke ataky? Ja som husterka, a mozno, keby ma to upokojilo, by bolo super....bojim sa zavislosti a priberania...a msm velmi zodpovednu pracu, takze aby som nebola ospala a spomalena, pracujem s milionmi cisiel...Dakujem za radu. XY
Dobrý deň beriem tieto lieky. Po troch mesiacoch som sa začala cítiť dobre. Ja som ich začala brať koly zavratom. Po troch mesiacoch som sa tešila ze je to za mnou v 4 mesiaci užívania sa závraty vrátili až tak ze ich mam denne. Nemáte s tým skúsenosť?
@gretka123gretka dobry den, ja som ich nakoniec vysadila ..na zavraty treba magnesium...vo vysokych davkach...Galvex, alebo Magnosolv...a hlavne muza, kt pomaha....takeho ja nemam...chlap ma pomoct zene, aby sa minimalne stresovsla, dnesni chlapi su babovky...
@andreasaf manžel pracuje v zahraničí. Neurológicka tvrdí že závraty mam zo psychiky ale mne sa to vôbec nezdá keďže ja naozaj nejaké problémy co by stali za reč nemám. Manžel keď je doma pomáha so všetkým. Fakt neviem co ďalej niekedy nevládzem vstať z postele koly toceniu hlavy. Myslela som ze tieto lieky mi naozaj pomôžu
@gretka123gretka zavraty mozes mat z platnicky vysunutej, ziadaj, aby ta poslala na MR magnet rezonanciu. Vsetci lekari to zvadzaju na psychiku, nikto vsak nechape, ze ak mas vysunutu platnicku, nonstop mas zavrate. Poxnam to. TO NIE JE PSYCHIKA.Vysunuta platnicka, chrbtica....moze byt...
predtym ako ste brali eliceu , mali ste aj problemy s nespavostou? mne to zacalo zobudenim po 3 hodinach spanku a uzkost nasledne, strach, potom 5 noci kedy som spala 2 hodky, pripadne vobec a nasledkom toho uplne vycerpanie z toho. lekarka mi to nasadila, este som nezacala.
@marcela91 nie nepomohli beriem teraz iné a cítim sa super
@gretka123gretka Prosim ta a co teraz beries?Ja som zacala eliceou-nesadla mi, potom mi naordinovali brintelix-z toho mi je este horsie, a beriem ho uz 3 mesiac a boli ma z neho zaludok..
@1airin2 alventa a super žiadne vedľajšie dokonca som schudla
@1airin2 hneď na začiatku som cítila že je to lepšie
@gretka123gretka tak to je super, ked ti hned sadol liek, skusim navrhnut doktorovi...dakujem ti za odpoved
@sasen123 Môj manžel užíval asi pol roka. Náladu mal dobrú - depresie prešli. Celý polrok žiadny záujem o sex a po vysadení lieku asi dva mesiace kým sa to dalo do normálu...