Ahojte, beriete niekto antidepresíva Elicea 10 mg ? Beriem mesiac polku a teraz celú tabletku ale cítim sa akoby som bola úplne vygumovaná hlava a zabúdavosť veľká a až akoby mi niekto na hlavu tlačili a svalové problémy, neschopnosť sústrediť sa na jednu vec nieto ešte na viac vecí, neschopnosť rozprávať sa s ľuďmi a počúvať ich a pri chodení som ako oblbnutá a večer únava obrovská.
Predtym to bolo tiež zle depresie uzskoti z minulosti a nespavosť zo stresu a zo straty prace a druhej po nej som sa cítila zle psychicky nesadla mi náplňou práce preto som ich začala brať, no potrebujem fungovať v živote aj v práci takto to nejde ani v domácnosti.
@22tanulka takto som sa cítila celý mesiac aj keď som brala polku aj keď zvyšujem teraz
Tak daj vedieť psychiatrovi že ak ti je od tabletiek, možno ti nesadli. A predpíše iné antidepresíva. Pokiaľ to je naozaj od liekov. Možno ešte vitamíny skupiny B a magnézium skus doplniť aj. Držím palce
@22tanulka vôbec mi ich nechce meniť psychiater ma nepočúva vôbec, ešte ma vysmial sa niektoré veci čo som tam povedala, užívam Bčko aj magnézium
Mesiac si brala polku a len dnes prvú celu tabletku? Tak tooze byť pre to,že je vyššia dávka, nie?