Prosím Vás užíva niekto z Vás prosím citalec20 mali ste prosím tiež nežiadúce účinky kedy začne liek účinkovať ďakujem moc 🙂 🙂
Nic okrem toho, ze ma uspavali asi prve dva tyzdne, strasne sa mi stale chcelo spat. Je to individualne, ale citalopram ma dost malo neziaducich ucinkov oproti inym AD, dokonca aj z tej istej skupiny. Rozdiel zacnes citit asi po mesiaci ale ucinok naplno nabehne este trochu neskor. Vela stastia, drzim palce! Lieky nie su vsetko, treba zmenit aj myslenie, ale pomahaju - mne dali silu vobec nieco s mojimi depresivnymi myslienkami robit a ked som uz nebola ich otrokom ale dokazala som ich zastavit, bola to obrovska ulava 🙂
@veronika92581 ja beriem Paretin a pri nasadzovaní akýchkoľvek AD ti bude prvé 2-3 tyždne ešte horšie ale treba vydržať. Na začiatku som pociťovala zhoršenie psych.stavu, únavu a ťažobu na žalúdku až ako na vracanie a tiež tlaky v hlave. asi po 2 tyždnoch to ustalo, lepšie čo sa týka psychiky som sa začala cítiť asi po mesiaci. treba vydržať. držím palce 😉
užívala som, zabral tak po mesiaci, mne nebolo zle, len som bola ospala, ale to som aj potrebovala, nakolko velmi malo spim vseobecne
Ahoj.Uzivam Ciralec10..3mes.Po 3 tyznoch mi bolo fajn.Bola som 5ak rada vsetko zomna opadlo.Moje priznaky boli bolest hlavy trpnutie hlavy,nemohla som ani prehltnut slinu,cele svalstvo v krci .Zmyzlo to ale vratilo sa to.Nechapem beriem poctivo a snazim sa aj pozytivne mysliet.Mate stym skusenoat,bude zase dobre?Dakujem
@veronika92581 Ahoj mne ich MUDr. Vysadila lebo mam sklon ku bradykardii to je nízsi tep srdca a citalec ho ešte spomaľovať viac takže teraz neberiem nic
ahoj, prvé dva týždne zle od žalúdka