Ahojte, beriem AD cca tri mesiace a začala som dosť zabúdať. Máte s tým niekto skúsenosť?
@juhy121 ustúpilo to ☺️ ale ja beriem vysokú dávku
@mattina8991 a chcem sa spýtať že či by bolo lepšie tiež zvýšiť dávku alebo nie lebo mam strach z toho ale tiež viem ze by mi to pomohlo poradila by si mi?
Lebo beriem len čtvrtinu už 21 dní a viem ze by som už mal zvýšiť len proste stále mam strach
@juhy121 nemaj strach. Ta nízka dávka nie je ani terapeuticka, zvíš si a bude ti isto lepšie. Ake lieky berieš ?
Antidepresiva setralin serlift
@juhy121 toho sa neboj, berú ich aj tehotné ženy
Ja viem len ma to štve že beriem nízku dávku a stále zabúdam a co sa stane keď zoberiem veľkú dávku co keď bude horšie 😲 neviem co mam robiť
@mattina8991 a môžem sa spýtať po akej dobe ste prestala zabúdať a pri čom presne ste zabudli keď sa môžem spytat
@juhy121 tak ja som si nepamätala bežne veci, furt som zabúdala veci všade také nepríjemne to bolo. Ale keď sa mi trochu polepšilo tak to prešlo
@mattina8991 aj ja to teraz mam nemôžem robiť bežné veci lebo absolútne mi mozog nepracuje proste nechápem to a neviem co s tým ci mam prestať s liečbou alebo čo mám robiť
Musíš sa obrátiť na svojho lekára
Zdravím, áno mam s tým tiež skúsenosť a je to veľmi nepríjemné a to len beriem čtvrtinu a ako si to zvládla?