Antidepresíva a priberanie

4. aug 2021

Ahojte všetci, vcera mi Dr. predpísala antidepresiva, čítam v letaciku, že môže sa po nich priberát. Pytam sa len vss, ktoré mate reálne skúsenosti s braním AD a či ste pribrali.

aurorastone
4. aug 2021

Mamina berie ad 8 rokov ale ona schudla na 40 kíl a počas brania pribrala za rok späť na pôvodnú váhu na 65kg a tu si drží, tak nemyslím ze vyslovene sa z nich priberá, ale zase môže ti to ovplyvniť chute, mamina začala mať chuť do jedla a aj na sladké hlavne večer 😁 ale ako vravím váhu si drzi

vanda323
4. aug 2021

Ahoj, ja som brala aj AD aj tie rychloukludnovaky a mala som najprv prvé citalec AD a ktomi Lexaurin. Cvičila som popri Tom a chudla som veeeeelmi pomaly ale podľa mojich skúseností je to v Tom že keď začneš Brat AD serotonín sa ti ukľudní naberie správne hodnoty ty sa samozrejme začneš cítiť lepšie a začneš papať . Ja som cvičila, ale jedla som všetko čo mi prišlo na myseľ. Chudla som pomaličky. Teraz už AD neberiem začala som podľa kalorickych tab. No otehotnela som , tak som musela prestať. Ale ak budeš papať s mierou podľa mňa sa nemusíš báť nejakej extra stúpajúcej váhy, ale to je len môj názor laika

luccija
4. aug 2021

Poznám veľa ľudí a nikto nepribral iba tie kg čo schudli, keď sa trápili.Tymto sa netrap

rainee
4. aug 2021

Neviem ci je to vyslovene tými liekmi ale ja som dosť pribrala počas užívania antidepresiv, aj moja kamarátka. 😒