Ahojte všetci, vcera mi Dr. predpísala antidepresiva, čítam v letaciku, že môže sa po nich priberát. Pytam sa len vss, ktoré mate reálne skúsenosti s braním AD a či ste pribrali.
Ahoj, ja som brala aj AD aj tie rychloukludnovaky a mala som najprv prvé citalec AD a ktomi Lexaurin. Cvičila som popri Tom a chudla som veeeeelmi pomaly ale podľa mojich skúseností je to v Tom že keď začneš Brat AD serotonín sa ti ukľudní naberie správne hodnoty ty sa samozrejme začneš cítiť lepšie a začneš papať . Ja som cvičila, ale jedla som všetko čo mi prišlo na myseľ. Chudla som pomaličky. Teraz už AD neberiem začala som podľa kalorickych tab. No otehotnela som , tak som musela prestať. Ale ak budeš papať s mierou podľa mňa sa nemusíš báť nejakej extra stúpajúcej váhy, ale to je len môj názor laika
Poznám veľa ľudí a nikto nepribral iba tie kg čo schudli, keď sa trápili.Tymto sa netrap
Neviem ci je to vyslovene tými liekmi ale ja som dosť pribrala počas užívania antidepresiv, aj moja kamarátka. 😒
Mamina berie ad 8 rokov ale ona schudla na 40 kíl a počas brania pribrala za rok späť na pôvodnú váhu na 65kg a tu si drží, tak nemyslím ze vyslovene sa z nich priberá, ale zase môže ti to ovplyvniť chute, mamina začala mať chuť do jedla a aj na sladké hlavne večer 😁 ale ako vravím váhu si drzi