Antidepresíva a ja

1. máj 2021

Má niekto skusenost, že bral roky antidepresiva /nie vysokú dávku 10, 20 mg/ vždy som mala pocit, že mi zaberajú necítila som sa zle čo sa týka depresie,ale vždy tam nejake úzkostné myšlienky boli, nervozita..a až teraz, keď som ich vysadila už to bude rok, zmenila pracu, nestresujem zo všetkeho som zistila, že mi je oveľa lepšie bez nich?Tak nie je už ten život taký ružový😜a viac cítim únavu predtým som mala veľa energie.
Prišla som na to, že mi vo veľa veciach lieky tu úzkosť spôsobovali.Ma niekto podobnú skúsenosť?

any_soj
1. máj 2021

Nemôže to byť zmenou práce...?

kkovacovak
1. máj 2021

Ja som pred užívaním liekov nemala uzkostné stavy ani depresie. Začalo mi to až potom ako som ich začala užívať. Na príbalovom letáku je to určite písané ako nežiadúce účinky. Všeobecne mi lieky rozbili psychiku. Mala som zmeny nálad a prudšie som reagovala. Časom sa to tuším upravilo. Trvalo to ale dlhšie. Už ich dlho neberiem ale viem že to tak bolo. Prečo vás to zaujíma keď už ste podľa toho čo píšete v pohode? Hoďte to za hlavu a užívajte si že je vám lepšie

ella_price
1. máj 2021

Nemala si len lekára, čo ťa odbil liekami a dovi dopo?

nicicka
1. máj 2021

AD nie sú zázrak. Nikdy som ich nebrala ale veľa ľudí ich berie a aj tak majú problémy. Problém treba riešiť komplexne. Preto odporúčajú k AD aj terapie ktorými človek zmení pohľad na problémy. Pravdepodobne si aj ty zmenila pohľad na určité veci a preto si ok aj bez liekov.

zazrakysadeju
3. máj 2021

Ja užívam prírodné produkty z byliniek na tetániu a som veľmi spokojná. Ad som vysadila už pred niekolkymi rokmi

olsan
14. máj 2021

@zazrakysadeju Prosím , a aké produkty z byliniek užívaš ?