Ahojte, všade čítam že sa z antidepresív priberá, dokonca aj môj lekár bol prekvapený, že ja chudnem. Beriem Alventu 75mg ráno a cítim sa po nej lepšie ale mám veľký problém s jedlom. Za posledný mesiac som schudla 6kg. Podstúpila som rôzne vyšetrenia ako MRI, CT, RTG plúc, komplexné kardiologické vyšetrenie, 24 hodinový holter, odber krvi a všetko bolo úplne v poriadku. Nechutí mi jesť a stále chudnem. Bojím sa, že je za tým iný problém ako psychika. Máte niekto skúsenosť s chudnutím po AD?
@savanna beriem ju cca 2 mesiace. Lekár sa čudoval, lebo že z AD sa priberá. Tak ma to trochu vystrašilo. Dakujem hneď som kľudnejšia 🙂
Zdravim, chcem sa spýtať či to chudnutie bolo z toho lieku Alventa? Krásne ďakujem za Info 😉
@monyyka dobrý deň, netuším 🙂 po pár mesiacoch som ostala tehotná, pribrala 30kg a bolo po chudnutí 😃 Po pôrode som sa vrátila k Alvente a neschudla som. Len to, čo som nechala v pôrodnici 🙂
A zacala si brat Alventu len teraz nedavno? Podla mna tieto SNRI skor znizuju chut do jedla, najma zo zaciatku a celkovo su skor neutralne, co sa tyka vahy. Prekvapuje ma, ze lekar to nevie. Ak si ju zacala brat len teraz, dala by som tomu este cas. Obzvlast, ak mas vysetrenia v poriadku.