Ahojte, mam 31 rokov, uzivam antidepresiva, a pribrala som uz 10kg, pretoze necitim zasytenie a mam neuveritelne, az extremnu chut na sladke. Neviem to kontrolovat. :( je to strasne. Bola som stale chuda, a teraz............ Katastrofa. Neustale by som iba jedla. Aj teraz som na obed zjedla 4 sladke velke kolace. :(
Co mam jest, aby som nepribrala?
Asi najschodnejsia cesta je vymenit lieky.
Pomahaju Ti tie lieky?
Nemam zatial skusenost,ale poradit sa o tom s pani psychiatrickou,ci netreba zmenit.
@heidy222
@savanna
@elizabeth88
@elizabeth88 dakujem za odpovede. Ja uz vlastne nemam ani problem.. Ale dr nechce ukoncit liecbu. Spominala som jej, ze priberam a tolko povedala, ze nemam jest sladkosti. 💩 Pomaha inak jasne, som mama na materskej... Nedalo sa to inak bohuzial uz, iba liekmi. A teraz budem mat depky z toho, ze priberam....
Skus brusaky na vahu ja nwm prvy den 10 a kazdy den o 1 viac ... a zapisuj si to to pomaha a na depresie sex ... to pomaha
Tie sladkosti ked vynechas den,dva,tak by chut mohla prejst...mozno.Ono...aj bez Ad su maminky pri detoch na MD tak unavene,ze jedia sladke pre rychlu energiu a tak.Mas moznost venovat sa niecomu,co Ta bavi?Chapem,ze pises o chuti na sladke,no keby si sa niecomu pravidelne venovala relaxacne,motivacne atd...Len laicky napad...No biem,ako to byva s volnym casom...
@radkasswe zaujimave,to by mohlo fungovat...
Mozes zacat sportovat, to pomoze aj tej depressii