Zdravím beriem ad Arketis 20mg a ktomu atarax
dokopy 19 dni sú to moje prvé ad a teraz sa my zhoršil stav je mi zle napína má slabá som ale v poobedňajších hodinách je mi trochu lepšie je to normálne?Vraj sa dávajú k ad aj benzodiazepiny no ja som dostala atarax neviem či mám správnu kombináciu liekov.
AD som dostala na úzkostnu poruchu a Panické ataky mám strach lebo od pondelka mám navýšiť na celú teraz som na polke.
Každá rada skúsenosť pomôže.
Určite volám zajtra doktorke len som chcela vedieť niečo o tom lebo veľa dievčat píše že dochádza k zhoršeniu zdravotného stavu no neviem či toto je ten stav a či trvá dlho ako ráno som vstala som celkom ok len stres čo bude po tablete.
Ahoj je to spravne 🙂 uvidis bude omoc lepsie musis vyckat tak mesiac dva kedy nabehnes na spravnu davku ad 🙂 v mozgu sa ti upravi hladina serotoninu a budes uplne ok a svieza nic to nieje 🙂 len tyto zaciatky su naozaj neprijemne len treba naozaj vydrzat niekedy sa to aj zhorsi na zaciatku ale 1-2 mesiace uz ti bude uplne ok bez uzkosti panic ataku
Benzace su navykove lieky treba sa vyhnut stacia ti ad vydrzat to naozaj toto robia na zaciatku ale potom budes ok 🙂
Ano urcite sa ti to zlepsi 🙂) musis sa sustredit nato a ha dnes uz mi je lepsie a zajtra zasa bude lepsie az sa ti to naozaj uplne ustali 🙂 tak to mas super aspon nebudes mat problem vysadzat 🙂
@iveta543 skús sa otvorene o tom porozprávať so svojím doktorom..