Ahojte, viem, že by sa to nemalo, ale dostala som pobyt s ochutnávkou vína. Myslíte, že sa niečo stane, keď si dám s rozumom?
Ja beriem antidepresiva a niekedy si dam pohar vina. Doteraz sa nic specialne neudialo
Ako dlho ich beries? Nic sa nestane pokial s mierou a tak snad sama vies ake mas chovanie ked si pod vplyvom.. ak si povaha ktora po alkohole vyvolava konflikty tak by som ti radila s velkou mierou ale ak si v pohode tak kludne si obcas mieru mozes popustit 🤣 ako normalny clovek co AD neberie 🙂
Daj si,ale rataj s tym,ze sa ti moze pohorsit. Ja by som si pobyt nekazila.
Neuveritelne
Môže sa stať, nemusí. Ja si sem tam dám so svokrovcami pohár vína, ale fakt len sem tam. Ochutnávka asi nie je o jednom pohári vína no, je to na tebe.
Ďakujem vám za odpovede, tak ja mám vcelku veľkú výdrž, keď si dám pohár vína tak ani neviem, že som pila, takže na nejakých 80% asi môžem počítať s tým, že keď si ten pohár vína dám. Alebo teda po glgu z každej ochutnávky tak budem asi v pohode.
Užívam ich cca pol roka už som stabilizovaná. Nespomeniem si teraz na názov nemám to u seba, ale viem, že mám tú najslabšiu dávku toho konkrétneho lieku. Nemám ani žiadne nežiaduce účinky
Nedaj si ich v ten deň, z jednej vynechanej tabletky sa nič nestane
@1andrea111 ďakujem za radu a keď bude tá ochutnávka večer, ad mám rano, na druhý deň si môžem dať? Bez dávam okolo 7-8 hodiny, tak by som počkala a dala by som si v 10
No neviem ja by som zase tabletku v ten den nevynechavala ale tak to som ja 🙈 podla mna ked si stabilizovana nie je dovod ju vynechat kvoli par deci vina
@1andrea111 tiež by som tak povedala, že môže vynechať tabl. deň - dva. určite sa nič nestane.
Ja si príležitostne dám
beries pol roka lieky a nevies ich nazov...
netuším aké lieky a v akej dávke berieš. Napríklad, keď som si na silvestra/nový rok dala pohár vína na prípitok tak mi 3 hodiny silno búšilo srdce a hlava, vtedy som brala sertralín 50 mg ráno