Antibiotikum Dalacin C 150 mg

8. apr 2022

Ahojte,chcela by som sa spytat,ze ake mate skusenost s liekom Dalacin C ,zubna predpisala malemu 7r liek,lebo mal opuchtutu tvar,od zuby,ale zub len precistil,nic viac,ze to jemu este vypadnu,ale nevieme ci mame dat ten liek,lebo tam su vedlajsie ucinky vaznejsie,ako ine lieky.Maly klokta s solovou vodou,ale uz tak nema opuchtute,neboli mu nic,nevieme ci mame mu to dat,ci nie

stastna17
8. apr 2022

to je na tebe, je to tvoje dieta. zodpovedna si za neho ty a lekar ktory ti liek predpisal. Ak sa nieco stane on je krytí ze liek vydal a naopak ak sa nieco stane tak isto je on zodpovedny. tu mamicky cudzie myslim ze nemozu posudzovat stav dietata .

autor
8. apr 2022

@stastna17 Ano to vieme,ale chceli sme vediet,ci deti ,ktory uzivali liek,mali niake vedlajsie ucinky

melanta
8. apr 2022

Každý každý každý liek má vedľajšie účinky. Dalacin je atb, ktoré sa dáva pri zápaloch na zuboch. Že mu opuch ustúpil je jedna vec, druhá vec je tá, že treba vyliečiť zápal, ktorý tam je. Takže ja celkom nechápem, prečo sa ideš riadiť ženami na MK a nie lekárom. Ak ženy povedia nedaj, tak nevyliečiš dieťaťu poriadne zápal v tele? Choré toto podľa mňa.

autor
8. apr 2022

@melanta 1- ja sa len pytam,ze deti co uzivali liek,mali vedlajsie ucinky,co je napisane ,2-lekara sme pytali a nic nepovedal,3-liek sme dali,dieta a zdravie su na prvom mieste ,a preto som to chcela vediet radsej

stastna17
8. apr 2022

neziaduce ucinky su na kazdom lieku , na kadom sirupe na kadzej vakcine, moji brali teraz take atb ze 2 strany neziaducich. S tym proste treba ratat. neexistuje ziaden liek bez neziaducich ucinkov.

autor
8. apr 2022

@stastna17 To vieme,ze su neziaduce ucinky,len viete ze maly ma selest na srdci,a lekar len to povedal zubarke,ze moze mu to predpisat nic ine,v lekarni sme sa to pytali a tam len tolko povedali,ze asi moze uzivat,ked to predpisali

melanta
8. apr 2022

No ak má dieťa problém so srdcom, tak tým duplovane treba každý zápal v tele čo najrýchlejšie vyliečiť a nielen potláčať.

stastna17
8. apr 2022

hlavne to vsetko netreba tak prezivat.

simca06022011
8. apr 2022

dalacin su podla mna jedny z naj atb na zapaly zubov, cize tam ani nie je o com

stanulienkat
8. apr 2022

Hlavne nie nalacno a s 3 hodivym odstupom probiotika. Vysadit mliecne vyrobky. Uzivat pravidelne a min tyzden. Pri opuchu tvare riskujes zapal trojklanneho nervu.

autor
8. apr 2022
autor
8. apr 2022

@stanulienkat Ano to vieme po jedle sme to dali

autor
8. apr 2022

@stanulienkat A mozem sa spztat,ze ake probiotika odporucate pre deti,lebo teraz doktorka nezdviha ,a ani to nepovedali

stanulienkat
8. apr 2022

Biogaia

autor
8. apr 2022

@stanulienkat Ok dakujeme,pekny den

uhnakova
8. apr 2022

moj syn uzival na zapal zuba, z antibitik mu nic nebolo, ovsem po dobrati sa do par dni zub zase zapalil a museli ho aj tak vytrhnut.

autor
8. apr 2022

@uhnakova to nas mrzi

kristinastojko
8. feb 2023

Dobrý večer môžem sa opýtať .. scim alebo ako ste podávali liek dieťaťu? Moja malá ho vyvracala hneď po podaní a to mi poradili dať čajík na lyžičku alebo espumisan L 25 kvapiek .. má zväčšené lymfatické uzliny vyvracá ho hneď po podaní ... Poraďte mi prosím 🙏🙏🙏🙏😭