Dobrý deň žienky potrebujem poradiť.
Užívam antibiotiká na zápal močových. Včera sa mi sle stalo že som bola veľmi slabá a odpadla som. Posledné dni som to pociťovala a usúdila som že to je z antibiotík asi. Tým že som potom celý deň prespala nedala som si dve dávky. Tak som ze ráno zavolám doktorke. Doktorka mi dvihla až neskoro poobede čo mi iba povedala že mám doplniť vitamín C a magnezium.
Ja viem že to je asi nezodpovedne ale ja neviem čo s tými antibiotikami. Vôbec sa mi nevyjadrila k tomu že som už vynechala pár dávok iba mi povedala že to musím dobrat. Mala som ich na 14 dni a dnes by bol 8 deň. Mám normálne pokračovať aj keď som vynechala už cele dva dni? Neni to nezmysel? Prvý deň som si nedávala tie tabletky kvôli tomu že som naozaj celý deň prespala. Vecer som sa najedla a šla spať ďalej. Obavám sa toho že sa to vráti.
Ked si odpadla ale ,s doprovodom to je jedno skym, napr. mama,priatel, kamaratka, musis znova mudr, co ti tie ATB predpisala., co najskor
@vorkola ja som s ňou volala a povedala mi iba že mám brat magnesium a vitamín C. Ja som lem prerušila liečbu na cele dva dni a neviem či teda mám ďalej užívať keď mi povedala že ich musím dobrat..
No určite by som opäť volala doktorke, že tie lieky nemôžeš dobrať. Veď slabosť a strata vedomia sú dosť závažné vedľajšie účinky. Tak isto by som tieto vedľajšie účinky aj nahlásila, nech sa dostanú na príbalový leták liekov.
Uzivaj dalej, ak by to bolo z nich odpadnes hned v uvode
Dopraj si spanok, vitaminy, jedlo
@taktotedanie no mne sa to stalo po 7 dňoch užívania .
@taktotedanie ďakujem tak ja si ich teda znova nahodim. Vychádza mi to na 7 dni. Tak hádam mi to takú šarapatu neurobí ked som vynechala skoro dva dni.
@lenuska9999 no tak ja neviem ja som sa nejak spoliehala na to že ona je lekár a vie lepšie ako ja
čudná doktorka,keď nereaguje na to,že si odpadla
Nemáš nízky tlak?
@rozculena mám prirodzene nižší.. ale niesom na tom najhoršie.
normalne ber dalej, liek ostava v tele 24h kym sa uplne vyplavi, takze ber dalej, nech sa tam bakterie nemnozia. Ako pisu, keby to bolo z Atb, bolo by Ti zle ovela skor.
celý deň si spala,nič si nejedla,mohla si byť z toho slabá.
Dobre ďakujem budem brat ďalej
Uznávam že reakcie môjho tela som sa zľakla preto som čakala az na telefonát od doktorky. Mám panicku poruchu tieto veci naozaj prežívam. Len sa bojím či si s tým odstupom niečo neprihodim