Dobrý deň mám zapal kosti v zube bolavi zub ďeravy
Brala som 3 dní augimetin antibiotika ale môj zubar nerobí dal si dovolenky a na pohotovosti ma nechceli zobrať mali viratanich ľudí a augumentin už nemám môžem to nahradiť antibiotikami Amoksiklav ?
Dnes ráno som zobrala poslednú augumentin a nemám žiadne okrem amoksiklav môže mi niekto poradiť či môžem už večer zobrať amoksiklav strašne ma boli zub a kosť ani nevravím žiadne analgetiká nepomáhajú a ja sa neviem ani vyspať už tri dni a mam malú dcérku ktorej sa treba venovať už neviem čo mám robiť
Prosím o radu
je to to isté
Pomoc. Oci mi vyklalo z gramatiky. Ty sa radis na fore o vaznej liecbe?????
Zvyčajne sa berie v podobných prípadoch Augmentin 2x denne 1000.Pokračuj s 1000 Amoxiklav 2x denne aspoň ešte 3 dni.
Predpokladám, že máš otvorený zub.Ak nie,tak choď ešte na pohotovosť.
@stanulienkat de máš gramatiku ti
@stanulienkat prečo riešiš gramatiku? Co máš s jej gramatikou?
Ak je ukrajinka? Češka? Ak študovala v zahraničí? Ak má dyslexiu? ........... kedy vás toto prestane baviť??? Odbavovat sa na niečom za co niekto nemôže...
@simona20201309 toto urcite nie je ten pripad. Ver mi.
amoksiklav a augmentin je to to iste, ked si mala 625mg užívala si asi každých 8 hodin, 1000mg užívaj každých 12 hodin
@stanulienkat hádaj tri krát napríklad som s nemecká trubka nemusíš urážať hneď milujem takéto múdre ženy ako si ti asi si zjedla polovicu múdreho sveta
@elye11 tak urciteeee
Nechápem, amoksiklav si mala doma neužívaný po inej chorobe a chceš si ho sama nasadiť? Či ti ho dal teraz lekár aj s Augmentinom?