dobry den beriem antibiotika amoksiklav 1000mg na zapal prstu, a dala som si pred takou hofoinou a pol ale zacal ma velmi boliet ziba a neviem ci si mozem dat ibalgin neviete?
@dzulli1980 popravde uzivam prvykrat v zivote antibiotika tak neviem
V navode na liekoch máš sposob davkovania podla sily tabletky. Bezný ibalgin 500mg mozes 4x denne po 6h, ak mas teploty a bolesti.
@magdalenkatomanova ? ja sa pytam ci mozem kokbinovat ibalgin a amoksiklav antibiotika
Mozes, ved normalne sa to berie, aj ked mas anginu, antibiotika a ked mas teplotu, boli Ta hlava, usi, zuby, dutiny, davas si Paralen alebo Ibalgin alebo podobne s tymito ucinnymi latkami, co obsahuju aj tieto.
A davaj si probiotika.
Asi to beries 2x denne po 12 hodinach, tak probio si davaj s odstupom minimalne 2 hodiny, najlepsie teda na oved, ak ATB beries rano a vecer.
ATB nemajú žiadny súvis s liekmi proti bolesti. Prečo by si ich nemohla brat? Z akého dôvodu? Môžeš ....
@nevenka ake probiotika??
Jasne, ze ANO. Je to bezna pridavna liecba pri ATB. Nevylucuju sa navzajom, ked je zapal v tele a CRP vysoke, nasadia ATB a k tomu doporucia lieky od bolesti a zaroven zapalu. Tie aj znizuju vysoke teploty, ked je nad 38C. Ale zaroven pomozu od bolesti, ked treba. Samozrejme nie dlhodobo, treba ist k zubarovi, lebo aj zub moze sposobit vazny zapal v tele, takze opravit, ak boli, nie dookola lieky od bolesti brat a k zubarovi neist.
A prečo by si nemohla?