Máte niekto skúsenosti s anionovými vložkami na zápaly, mikozy a rôzne infekcie? Vraj to pomáha, v lekárni sa to ale nedá kúpiť a z netu sa to bojím objednať.
áno, kamoška je s nimi veľmi spokojná. A určite ich kupuje v lekárni, pre záujem ich pravidelne objednávajú. Ja osobne si myslím,že je to len o ochote lekárne,či ich objednajú alebo nie. 😉 Ja som ich tiež určitú dobu používala a bola som moc spokojná. Kupovala som ich u nás v gynek.ambulancii od sestričky. Či je tá kamoška na koníku neviem,ale zistím 🙂 🙂
@amanda12
ja si objednavam z tejto stranky nakolko u nas v lekarni som sa pytala a nemali. zatial spokojnost 😉
www.zdravy-zivot.sk
tieto sú skvelééé https://www.modrykonik.sk/shopy/kozmetika-dospe...
@amanda12 @nelly3 @mmben @kamfi @ewka1980 teraz o niecom takom citam prvykrat... mate skusenosti aj so zapalom mocovych ciest/mechura ? jooj keby som to bola nasla skor... ale tak vsetko pride vtedy ked to najviac potrebujeme no.... ja uz sa 2. tyzden teraz mordujem so zapalom, ale nechcela som ist na ATB, aj ked je to miestami uz na nevydrzanie... jeden den lepsie, jeden den horsie... za ako rychlo vam pomohli ?
ja zápalmi netrpím vôbec, ale po dovolenke ako na potvoru som zažila toto peklo prvýkrát, žijeme celá rodina tak, že sa liečime prírodne, prvé dva dni som si hovorila, že to prejde, ale potom sa nedalo vydržať, tak som si začala dávať intimky - každú trochu navlhčila, aby sa uvoľnovali anióny a do týždňa to tak postupne prešlo, že som si to ani nestihla všimnúť, každý deň o krok lepšie. Pridala som k tomu bylinné kvapky z kapucínky (prírodné antibiotikum) pri zápaloch http://www.babickinazahrada.sk/babickinazahrada...
🙂 nie všetko, čo je vyrobené v Číne je nekvalitné a vštko čo je vyrobené vo Švajčiarsku spoľahlivé 🙂. V mojom e-shope mám napríklad liečivá tradičnej čínskej medicíny, najskôr k nim ľudia mali nedôveru, lebo videli azbuku, ale nakoniec sa po vyskúšaní k týmto výrobkom stále vracajú - je tam zdravá pasta bez fluóru, bylinkový šampón z brezy bez chémie, antiparazitný prípravok atď. treba len vyskúšať a sama uvidíš 🙂
@mmben vdaka 🙂 tak teda ich vyskusam ked budu peniazky... dneska som sa normalne pocikala :( aj ked tak divne... akoby... tak nejako si proste predstavujem odtecenie plodovej vody :D no..... ale tak snad to uz s tymi vlozkamy zvladnem lebo ma porazi ochvilu :-/ @amanda12 podla mna je uz dnes vsetko vyrobene v cine a aj ked nahodou nie, tak ale komponenty na to aj tak z ciny su, takze ja sa na toto uz ani nepozeram 🙂
@amanda12 mam lieky, resp vitaminy abo co t oje od liecitala z Kluknavy a potom este pijem taky "dzusik" abo ako to nazvat, vola sa to Reserve je to od firmy Juenesse, alebo este nieco podobne je Kyanie (neviem od akej firmy) ale ma to menej tych ORAC jednotiek (co su vlastne antioxidanty) a potom este existuje Daily Fusion od firmy Forever Freedom International, ale to nie je dzus, to je sumienka, ale men to vobec nechuti a zo spominanych to ma najmenej tych ORAC ale na druhej strane je to lepsie ako nic, kedysi som pila len to a schudla som 14 kil.
@amanda12 Treba sa spýtať vo viacerých lekárňach 🙂 Ak ich aj nebudú mať nikde priamo v predaji, určite ti ich v niektorej ochotne objednajú. Kamoška to tak robieva a dokonca ich zaviedli kvoli nej aj do predaja 😉 Aspoň takto to funguje u nás v SE.