Ahojte, mate niektora skusenosti s tymito vložkami ? Sú o niečo lepšie ako klasika, alebo sa neoplatí investovať ?
Prepac, pouzivam Natracare a Gentle Day... Tie gentle maju skvele, velke nocne...
hlavne neobsahujú toľko chémie a plast ako klasické a pomáhajú pri bolestiach aj dlhodobých problémoch,absorbujú oveľa viac,takže ich spotrebuješ menej kusov...
Ja som si prvy x objednala anionove Gentle day denne, intimky a aj nocne. (Doterz som pouzivala vyhradne len always super soft.) A su tiez take jemne.Tie nocne su fakt velke pripadalo mi to skoro ako plienka, ale su super. Nemusela som sa bat pretecenia. Tie denne su tiez trosku vacsie ako alwaysky. Intimky su super tiez, paci sa mi ze su tiez jednotlivo balene. Ja som si ich objednala hlavne kvoli tomu ze su EKO, len dufam ze je EKO aj obal, do ktorych sa balia. No neviem ci tak funguju ako pisu lebo po 2 tyzdnoch od ms som dostala mykozu. Co bezne u mna nie je. Takze asi tak. Urcite si ich objednam znovu. Treba vyskusat.
@lenka_21
@gondyo
@kuriatko84 dakujem dievcata za odpovede a rady, som po kyrete a citim neustale svrbenie od klasickych vloziek, nakolko bolo obdobie ked som ich musela nosit dlhsi cas kvoli cisteniu a preto som dnes natrafila na tieto anionove, tak ma celkom aj zaujalo ze pomahaju pri bolestiach, urcite vyskusam, tusim ze sa daju kupit aj v DM uz, ci sa mylim ?
anionlady.sk alebo zlavomat.sk
Anionove su super z Dedry, ja pouzivam intimky, su vyborne pri mykoze. Raz som objednala zo zlavomatu a bola som sklamana, neposobili rovnako, neboli tesne balene, aby iony nemohli unikat, ani ten chladivy efekt zo zaciatku nebolo citit, ako pri vlozkach Dedra.
Ahojte. Ja pouzivam gentle day intimky. Tiez som si ich vybrala kvoli tomu ze mavam casto mykozy a z inych intimiek som nemala dobry pocit. Chystam sa skusit aj vlozky na noc kedze s klasickych vloziek mam niekedy zapareniny (mam velmi citlivu pokozku). Su o dost drahsie ako klasickr intimky ale su skvele a nemenila by som. Kupujem ich v dm drogerie
Pouzivam uz davno. Pre mna super. Nocne su skvele. Pouzivam dva druhy, tusim Gentle Day a aj tieto anionove. Len upozornujem, treba menit a sprcha. Toto nie su tie klasicke vlozky, ze mas cely den.