Ide mi na nervy malému dnes zistili angínu zvýšené crp dostal atb má rok. A reči svokry baby že to zo zimy tenko obliekaš chodiš von aj keď je zima už normálne sa cítim jak neschopná chorá som bola aj ja čiže najpravdepodobnejšie to má od mňa ale vysvetlite to strašej generácii?
Ved prave, co bude potom, ked pride skutocna zima? Treba sa zacat trosicku otuzovat, mozno aj to vypnute kurenie nieco pomoze :D :D
Dievčatá veď ja som za my spíme pri otvorenej vetracke každý deň sme von no bože nejak extra nevrstvim malého nemrazi len tie reči mám dosť 🙄🙄🙄🙄
Niektore veci nevysvetlujem. Niektore veci len nacham prejst cez hlavu jednym uchom dnu, druhym von
To starsej generacii nevysvetlis. U nich je jednoducho choroba vzdy z toho, ze sa niekto zle oblieka, spoti v zime, dycha s otvorenymi ustami, vela beha (ano, aj toto) a pod. A pomozu len antibiotika. Na vsetko.
Ak chces, mozes vysvetlovat alebo pohadat sa kvoli tomu. Ale z vlastnej skusenosti pisem, ze to nema zmysel. Uz len nad tym mavnem rukou a pregulam ocami, pripadne prikyvnem a robim po svojom.
Angína nemá nič spoločné s obliekaním a zimou. Je to o imunite. Niekto sa kúpe teraz v jazerách a nemá angínu🙊. Čím viac budeš dieťa babušit a od všetkého "chrániť" tým horšie do budúcna.
Ked ma atb je to bakterialne - inak infekcne ochorenie urcite nie je zo zomy. Neschopna nie si raz vysvetli a dalej neries.
Angína je bakteriálne ochorenie, ja pracujem z domu už skoro rok, neznášam zimu takže keď netreba von nechodím a už keď tam riadne oblečená a trpím na angínu stále, aspoň raz za dva mesiace v ľahšej forme ju schytam, takže to zo zimy nie je
Riaď sa podľa seba. Môj malý spí teraz pod tenkou dekou v nekurenej izbe,lebo chce. Inak sa potí. Je relatívne zdravé dieťa. Aj v škole často v krátkom tričku🙊. Nechápem. Ale akonáhle ho oblečiem,spotí sa a ostane chorý. Tak už to neriešim.
Ja by som to uplne odignorovala. Raz sme mali bakterialnu hnacku z pokazenej zmrzliny, len ja a dcerka, lebo len my sme mali jahodovu. Brutalna hnacka to bola. A svokra ze to zo spinavych ruk, ze si dcerka dala do ust... vedla jak ta jedla. Je malo pediatrov, mohli by babky ist robit pediatrov
ziadna takato choroba nie je zo zimy...chlad podporuje urcite veci v sliznici ale nevyrobi v tele chorobu typu angina
Starsia generacia babusila ostosest a nikdy sa nezmieri s tym, ze to nie je uplne správne 😂 neries to, skus nejak premostit alebo elegantne odignorovat taketo poznamky
Nie, nevysvetlis, len sa podakuj za nazor a rob si po svojom.
Jeeezis,toto som sa napocuvala od svokry aj ja.aktualne mame doma zimu,lebo jej je u nas zima.mame 22 stupnov,ona ma doma 25 a otvara okna,co nemoze v tom teple zaspat.a to je jej najnovsi argument.ze slabo kurime...
Ps: uf,ale pri vetracke by som nespala...
Veď ešte zima nebola🙂angína je baktéria a v podstate je to jedno prelieci sa a bude dobré čo už narobis?Možno niekto z rodičov je bacilonosič ani nevie.Kup mu aj probiotika