Angína a antibiotiká nezaberajú, čo ďalej?

somavi
5. jan 2020

Ahojte , ja som už zúfalá !
Mala som angínu , bolesť pri prehĺtaní , zväčšené mandle a hnis , boľavé uzliny .. brala som atb augmentin. Zlepšilo sa to , ale stále ma sem tam skrabalo v krku . Bola som na výter , nič sa nezistilo. Nález v poriadku . Deň na to opäť , horúčka , nemohla som prehĺtať , mandle celé zahnisane . Dostala som penicilín . Dnes je to posledná dávka . Beriem ho 10 dni . Hrdlo pobolieva , nie je to nič príšerne , ale cítim ho . Vzadu v hrdle mám akoby taký hnisavy vred . A mandle ešte nie sú úplne čisté . V noci som mala zvýšenú teplotu . Chápete to ? Čo mám robiť ? Nechcem ďalšie antibiotiká , ved to je už moc . Nejake prírodné recepty ? Striekam si glimbax do hrdla a cmulam bactoral😞

janinah
5. jan 2020

@somavi smer orl pohotovost.ten hnis treba dat prec....

somavi
autor
5. jan 2020

@janinah myslíš , že to je na pohotovosť ? Keby sa to nezlepsilo , v utorok by som navštívila dr.

zenazaba
5. jan 2020

tipujem to na mononukleozu

lenka2710
5. jan 2020

@somavi aj kamoška to takto mala, obvodná ju už chcela vypísať do roboty, ze ona v hrdle už nič nevidí, že ju to nemôže bolieť! Ale nakoniec jej aspoň dala lístok na orl a tam jej Dr nasla vzadu v hrdle ešte kopu hnisu, až potom jej bolo ok

somavi
autor
5. jan 2020

@lenka2710 a čo robili s tým hnisom ?

somavi
autor
5. jan 2020

@zenazaba no to dúfam , že nie 😓

lenka2710
5. jan 2020

@somavi no tuším jej to vyčistila a neviem ci jej ešte niečo dávala, to by som ti klamala, pýtaj sa na orl, tam ta dr lepšie vyšetrí! Kamoška bola nasrata, keď jej obvodná povedala, že ju to nemôže bolieť, asi si myslela ze sa jej nechce do roboty! Nakoniec si vydupala ten lístok, že predsa musí sama vedieť ci ju to boli alebo nie!

cigipepe1247
5. jan 2020

@somavi calcium sirup? 🤷‍♂️

arcticcode
5. jan 2020

Mali ti dat hned na zaciatku azitromicyn a ne tieto hluposti. 😀
Z prirodnej lekarne mozes skusit prvosienkovy caj

maminatimka
6. jan 2020

presne treba na to azitromicín!! To su iba 3 pirulky a 3 dni su poriadne silne ,ale zaberaju !!! Mne to dali tiež na orl, robili mi aj rontgen, a tiež som brala 7 dní pred tym ATB ktory mi dal obvodny ale to vôbec nazabralo...takže ihned na orl a azitromicín brať a nejesť žiadne koreniste jedla, piť iba vodu, žiadne ovocie nejezd, ani horuce kavu čaj a prejde to...

arcticcode
6. jan 2020

Ja uz ine atb ani neuznavam, bo to treba desat dni zrat a furt len na tron ma to nuti chodit. Takto pozerem tri dni mi je plano a je po chorobe.

carimari
Odpoveď bola odstránená
Zobraz