Aneuryzma predsieňového septa

nikinka92
20. júl 2023

Ahojte vedeli by ste mi prosim poradit na echokg mi bolo zistené aneuryzma medzipredsienoveho septa DR mi povedala ze to je vrodena chyba chcem sa spýtat ci je to zivot ohrozujúce ? Alebo proste teoaku viac vysvetlit ďakujem

anicka176
20. júl 2023

@nikinka92 doktorka k tomu viac nepovedala? Je to špecifický nález, ste v sledovaní kardiológa? Viac informácií by práve dalo to echo...

nikinka92
autor
21. júl 2023

@anicka176 vôbec nič iba ze to je vrodena chyba inak ze je všetko v poriadku ani nemusim ist na kontrolu nic ..

kati1992
24. júl 2023

@nikinka92 ahoj . Aj môj manžel má aneurizmu predsienoveho septa,a on bere lieky ,aj chodí ku kardiologovi ,lebo mal mozgovú príchodu ,a až potom bol zistený že má aneurizmu .

persephina
25. júl 2023

Moj manzel na to zomrel. Bez varovania. Abdominalnu mu operovali uz pred X rokmi. Tuto druhu nezachytili. Ak mas otazky, mozno Ti viem odpovedat. Aj ked na vacsinu neviem. NEviem neviem 😥

gemelos
6. aug 2023

@nikinka92 tiež mi to zistili vrámci preventívky.. že je to niečo ako "kozmetická" vada..nič vážne ..tak neviem🙄 Ja som bola ale aj u kardiologa a možno záleží aj na velkosti, mne tam napísali aneuryzma medzipredsieňového septa 18x8mm.