Ahojte idem si sem pre radu alebo skôr pomoc už som zufala mám za sebou EKG vyšetrenie (opakovane) echo,internista srdce mám v poriadku, momentálne trpim anémiou z nedostatku železa, uzivam železo na predpis uz pomaly 3 mesiace čo sa týka hemoglobínu ten mám uz v norme 120,železo mám 8 a feritin mám 5,4 pulz mám každý deň v klude od 92/98 pokial niečo robím mama pulz 105-112 stále cítim busenie srdca…mám doma egilok ale nechcem to užívať keďže mám srdce v poriadku a myslím si že je to kvôli tejto blbej anémii :( máte s tým prosím niekdo slusenosti ? Čo mám ďalej robiť lebo uz takto nevladzem každý hovorí treba vydržať Ok ale s anémiou a búšením srdca mám problém od minulého roka augusta uz v tedy mi anemia bola zistená ale obvodný nič nedal až neskôr dal mám strach že sa my takto poškodí srdce alebo môžem mat zástavu ďakujem
Ja mám tiež anémiu a búšenie srdca a stav sa mi zlepšil až keď sa mi zvýšilo vstrebávanie železa aj ferritín. To som dosiahla obmedzením pšenice, ktorá bráni jeho vstrebávaniu a nahradila som ju bezlepkovými múkami, pridala som čistý vitamín c pre jeho lepšie vstrebávanie, chlorellu a spirulinu obsahujúce železo, multiminerály bez lepku a začala som používať kardiosoľ. Často jedávam hovädzie mäso a pečeň.