Ahojte je tu niekto kdo trpí anémiou ?
Prosím vás mohli by ste mi napísať príznaky ako sa Vám to preukázalo ďakujem Vám
@luccija dobrý deň Ano príznaky mám zadychavanie cely deň unavená v kuse len zivam skúsila som piť sj kavu myslela som si že to mám zo zníženého tlaku no som furt bleda necítim sa vo svojej koži zajtra idem svojej doktorke nech mi niečo zisti mám aj problém so stolicou ďakujem Vám pekne
@anabel2341 neviem ci je ešte vaša anemia aktuálna,ako ste na tom teraz...ja aktuálne riešim tento problém....už 2 týždeň pociťujem väčšiu únavu,padanie vlasov mam už od jesene,začali mi bývať aj zima ,točenie hlavy a závrate...pred týždňom som hola na krvi zistili mi hemoglobín 118 ale železo len 8,3 a tiež transferin zvýšený...mávam dosť silnú menštruáciu odkedy nekojim malého...anemiu mam teda od 6 rokov ale nikdy mi nesposobovala takúto extrémnu únavu...ráno sa zobudím a úplne mi.slzia očí akoby som ani nespala...globifer beriem už týždeň...asi je to ešte krátko na niake výsledky... co vám pomohlo na tu únavu?
@anabel2341 únava únava šialená únava, zadychavanie, búšenie srdca, studené ruky nohy, zavrate záleží ake máš hodnoty