Anembryola - bolesť podbruška

12. nov 2023

Ahojte,rada by som sa opýtala či pri anembryole môže bolieť podbruško? Na internete som nenašla nič k tomuto. Mám podozrenie na prázdny gestacny vak. Hcg rastie, kontrola tento týždeň. Pobolieva má podbruško tak by som sa chcela opýtať či to že ma to podbruško boli môže byť aj dobre znamenie že sa tam niečo tvorí ?
Ďakujem

taktotedanie
12. nov 2023

To je jedno, boliet mize aj pri normalnom tehotenstve, nie je to specificky priznak neupinaj sa na to

autor
12. nov 2023

@taktotedanie dnes ma dosť bolia slabiny. To ma bolelo aj pri prvom tehotenstve ( normálnom) tak preto sa pýtam. Či je nádej že keď mám taketo príznaky tak v maternici sa niečo tvorí a nie je tam len prázdny vak

henka123123
12. nov 2023

Bolelo ma podbrusie aj v tehotenstve a aj pri prazdnom gestacnom..treba pockat na ultrazvuk ako sa vyvinie

petamich
12. nov 2023

zial toto ti nic nepovie 🤷‍♀️ ak HCG stupa tak telo sa moze spravat velmi podobne bez ohladu na to ci to je prosperujuce tehotenstvo, anembryola alebo aj mimo-maternicove

odpoved ti da iba ultrazvuk, drzim paste!

autor
12. nov 2023

@petamich ďakujem 🙏

elmivelmi
12. nov 2023

zalezi od tyzdna ak si v 8 tyz uz sa asi nic nevytvori.Ak si v 5-6 mas sancu ale tie nolesti s tym nesuvisia asi

autor
14. nov 2023

@elmivelmi áno žiaľ dnes sa to potvrdilo
Prázdny gestacny vak,zial