Ahojte, čo vám pomohlo na padanie vlasov v dôsledku androgénnej alopécii? Vlasy padajú a padajú, na vrchu hlavy už som takmer plešatá, hlavne keď si vlasy neumyjem je to vidno, keď sú zležané alebo tak, a nechcem ich každý deň umývať. Čo by mohlo pomôcť, u všelijakých lekárov som už bola, nikto mi nepomohol takže na to už nespolieham. Prípadne aké šampóny používate, bez sulfátov, parabénov? Poraďte 🙂 Ďakujem.
@marcellka32 aká značka to je prosím Ťa ten šampón?
No neviem, takéto vypadávanie vlasov je hormonálneho pôvodu, preto nepredpokladám, že lopúch alebo žihľava na to pomôže ...
@andrea163 ano to je, hormóny mám ,,zbláznené" ale neviem ako sa s nimi popasovať
Samozrejme mám za sebou vyšetrenie štítnej žľazy
aj ja mám rovnakú diagnózu a som z toho zúfalá .... bojím sa, že nám niet pomoci ...aktuálne som si kúpila Alpecin pre mužov ... keďže to spôsobuje mužský hormón ...
Skús z lekárne lopuchovy alebo zihlavovy šampón, na druhý deň dávam suchý šampón batiste, vlasy vydržia 3 dni bez umytia, mám tiež riedke vlasy, vnútorne biotin, pantenol, a skús ryžu namočiť na 3 hodiny do vody, zlej a tou vodou si rob masáž, takisto som varila toto: bobkové listy, klinčeky a rozmarín som varila vo vode 15 minút, s vychladeným oplachuj vlasy...takisto varím aj žihľavu vo vode a namocim hlavu do hrnca..ja už nekupujem nič chemické