Ahojte máte niekto skúsenosti s dlhodobým užívaním analgetik? Ide o to že mi trhali zuby, bola som na Flectore 4 dni (3x denne). Bolesť za zmiernila ale na noc som si stále dávala acylpirin aby som čo to pospala. Už je to týždeň od trhania, včera mi nasadili zubný strojček a opäť nové bolesti. Fungujem od včera na Valetole. Ja sa fakt snažím aj vydrzat a nedať si keď začnem citit bolesť ale neviem to vydržať, musím byť pri ročnej dcérke fit a nie plakať od bolesti. Asi tak 5-6 hodín vydržím fungovať po užití. Bolo mi povedané že po nasadení strojčeka bude bolesť tak týždeň dva. Na všetkych liekoch je písané že max 7 dní vkuse. Ktoré analgetikum je také "najšetrnejsie"? Či to musim proste vydržať a nedať si?
So zubarom som sa radila a pozeral na mňa ako puk že on nevie
Ja som bola 9 dni takto, nic sa nestalo, snazili sa zachranit zub a museli to po tyzdni trhat.
Moja prvá otázka je ktoré zuby trhali a druha ci čeľustna nepo edalq ze po nasadení môžu zuby bolieť 3-5 dní a pri každom stiahnutí opäť deň dva
Bezne som bola na tabletkach par dni - pocas ms alebo po endodoncii zubu. Tym myslim pri velkych bolestiach (pri ms uplne bezne kazdych 5-6hodin tabletka, inak velke krce prechadzali do zvracania hnacky atd, proste uz stav len na infuzky). Myslim ze pri tyzdni - dvoch nemusis riesit ktore presne analgetikum, lebo najma kazdemu nieco ine ucinkuje. Niekomu staci novalgin, iny musi mat ibalgin, paralen, niekto flector... Ja som brala to co mi pomahalo najlepsie.
Neboj sa nic sa Ti nestane, osobne by som to riesila naozaj pri dohodobom nonstop uzivani tyzdne/mesiace, a to samozrejme je stav kedy uz to riesis inak a nie tabletkami doma.