Ahojte .užívam 3 deň amoxiklav .mám pulz vyše 100 v pokoji,keď ležím akoby posteľ sa až chvela,bolesť hlavy a strašné nechutenstvo až na zvracanie mi je.....máte niekto také skúsenosti s užívaním tohto lieku?v nežiadúcich účinkoch nepíšu aby človek pociťoval aj buseniee srdca ...iné kontraindikácie tam píšu
@livuska124 práveže niesom chorá ,som po operácii nosových dutich a dali mi ich len preventívne .....
Ale celkovo mám po nich nechutenstvo až na zvracanie ,bolesť hlavy a hlavne to búšenie srdca....mám po tej operácii upchatý nos .možno aj tým mi tie pulzy vyskočili
@lajka65 nechutenstvo a nevoľnosť je nežiadúci účinok mnohých ATB, berieš nejaké probiotiká? Treba určite.... Ak si po operácii, ATB sú určite namieste, ak by ten pulz a búšenie pretrvávali, možno skús telefonicky kontaktovať Dr., že čo na to povie.
@lajka65 a ešte mi napadlo.... nemôže to búšenie a pulz byť z narkózy (ak ťa operovali v celkovej)?
@livuska124 áno bola som v celkovej ....ale od polnoci som už nevzala antibiotikum a pulzy mi šli na 88 v pokoji.coz mala som vyše 100.cize trvá aj nejaký ten čas pokym sa tie lieky úplne vyplavia z organizmu.....mám pocit že je to po liekoch
@livuska124 brala som probiofix
@lajka65 na tvojom mieste tak či tak kontaktujem lekára, 1- aby vedel, aký si mala stav po amoksiklave a 2 - aby predpísal iné ATB, keďže si tieto vysadila (po operácii to nie je sranda, je to zásah do organizmu, neviem síce, čo presne ti robili, no ATB sú dôležité, aby sa ti nepridružila bakteriálna infekcia).
Predpokladám, že amoksiklav berieš preto, že si chorá - pulz bude zvýšený skôr kvôli chorobe alebo horúčke.... a nemáš náhodou covid? Veľa ľudí má pri ňom búšenie srdca a zvýšený pulz.