Ahojte...uzival z vas niekto tieto atb a mal neziaduce ucinky?
Najhnusnejsie ATB vsetkych cias. Taku brutalnu hnacku som nemala ani ked som mala salmonelozu. 😔 dcerka detto
také silné hnačky, aké som mala z týchto atb som nikdy nezažila (probiotiká som samozrejme užívala), už keď to aj prešlo, tak konečník sa ešte z toho pár dní zotavoval, potom sa k tomu ešte pridala mykóza😖
Mne sa pri užívaní začali vyhadzovať menšie ekzémy..inak asi nic
Dcérka v 2r ich brala, mala 3 dní hnačky, ale iba mierne a po nasadení probiotik sa to spravilo
tak ja mam pri KAZDYCH antibiotikach 2 neziaduce ucinky....dostanem cca tyzden-dva odouzivani mykozu, aj ked uzivam poctivo probiotika dlhodobo, aj ked si davam vag.lactobacily pocas ATB
a druhe zakazdym dostenm zapal dasien a rozboli ma zub pod blobou tak ze mi vytiahnu nerv...aj napriek tomu ze sa tomu snazim predist tym ze pocas ATB vyplachujem Curaseptom.
no a to ze musi uzit po jedle je samozrejme inak by som mala hnacku alebo vracala....
proste mne sa to stane VZDY a s KAZDYCH ATB.preto sa ich bojim jak certa a uzivam len v kritickom pripade zial raz do roka sa vzdy prihodi nieco ze musim....
Hnačky
2r syn sa mi po nich vysypal
Casta byva hnacka. Treba to jesť po jedle a s určitým odstupom treba užívať probiotiká.