Ahoj chcem sa len spytat ci mate nejake skusenosti s tymto panom ci uz dobre alebo zle. Budem vdacny ak ich napisete.
môžeš napísať mi do správy. Mala som presilenú ruku a vôbec som ju nedokázala zodvihnúť. Doktorka mi predpísala na to troje liekov, ktoré som nebrala. A práve v ten deň som tu na koníku o ňom počula zmienku. Tak som išla za ním. Mne to pomohlo hneď. Na druhý deň ma ruka nebolela. Ale bola som asi tri krát u neho. Len Zvolen mám od ruky. On je lekár, neurológ, určite sa nemusíš báť. Má skvelý prístup a humor. Veľmi veľa ľudí tam chodí za ním. Na konci napráva aj chrbticu. On má neskutočný cit v rukách.
@denisn ja som mala tiež problém s krčnou a závratmi a akupunktura mi pomohla.. ale bolo to úplne v inom meste u inej lekarky
presne tak,aj manželovi veľmi pomohol s krčnou,tlak mu vybehol a závraty,ani v nemocnici mu nepomohli,,mal stavce zablokované,,,čiže tam nemali ako veľmi ho liečiť,,len liekmi,,,,, a on ho len ho ponaprával, to je pán ,,,inému by sme sa určite nedali,,,,,,aj teraz ,máme v pláne ísť,,,,,,,,,
ano, jeho prepustili z nemocnice s liekmi a talk vkuse vysoky,,,,,,,,,,,,,kolega mu poradil, aby išiel,,,,,,,,tak bol dva krát,akupunkturu mu nedal, len ho ponaprával,,čiže mu tie stavce odblokoval,,,čo mu vytvárali problémy,,ukázal mu vysl. z CT,,dobre je ukázať ak máš nejaké ,,,,,,,,,,,i ked už veľa ľudí tvrdí, že on pozrie a vie,,netreba ani hovoriť,,,,a to mu pomohlo,,,,,v ,,,,,,teraz práve po 10rokoch začína cítiť podobný stav, preto chce ísť už skôr,,,,,,,,,,,,,väčšinou závraty sú spojoné s krčnou
@mihula no zobral ma lebo mal tma uz niekoho objednaneho a zatial neviem neobjednal ma zas podstate som mu ani nestihol povedat co mi je a aj to ani nemam take klasicke motanie ja ked chvilu v klude sedim tak pochvili citim az v krku tepy srdca a to mi vyvolava take akobymotnaie hlavy a ked sa snazim ybt uz dlhsei v klude aj nakriek tomu zacnu mi tyky na inych castiach fakt nechapem :(kludne sedenie uz ais umna nebude existovat
Dobry vecer, prosim Vas, k panovi doktorovi ste sa objednavali? Lebo viacero ludi mi tvrsilo,ze sa objednavat netreba, len staci prist...tak teraz neviem. Chystam sa buduci tyzden. Dakujem
Práve som mu volala, robí od 10:00 do 17:00. Mne pomohol s krčnou chrbticou a bolesťami hlavy, ktoré mám zo sedavej práce. Dal mi akupunktúru a napravil chrbticu, dvakrát som bola uňho. Keď som vyšla od neho, akoby som ožila, úžasný pocit, zlaté ruky má pán doktor.
som po mozgovej prihode,možem vas poprosiot o kontakt na p.lekára vo zvolene,možno mi pomože Dakujem🙂
Prosim vas a neviete od kedy ma ordinacne hodiny?
Prosim,a kolko sa u neho plati?dakujem
dakujem vam za cislo skusam volat no hlasi mi nedostupne,ale budem skusat moc dakujem colo80111🙂
@denisn odporúčam, výborný je!!!