Alventa 74 a točenie hlavy na slnku

mirka_8
24. feb 2021

Prosim vas o radu uzivam uz 4 tyzden alventu 74 chodim teraz dost na slnko take krutenie hlavy mam ako ste to mali s alventou po 4 tyzdny uzivania chce mi navysit na obed dalsiu davku ja uz to mamv hlave zafixovane bojim sa tych stavov zase ja uz blbnem s toho

bundle
24. feb 2021

Ahoj, a teraz berieš Alventu ráno a večer ?

mirka_8
autor
24. feb 2021

@bundle nie len rano

bundle
24. feb 2021

@mirka_8 buď trpezlivá niekedy trvá dlhšie než pocítiš zmenu..Ale ak sa ti stav nezačne zlepšovať určite to povedz lekárke. Nie každému sadne určitý liek. Ja som skončila na Alvente po užívaní viacerých liekov, ktoré mi nerobili dobre. Alventu ja osobne považujem za účinný liek. Čo sa týka krútenia hlavy môžeš to mať z užívania Alventy . Ja mám rovnaký problém.

mirka_8
autor
24. feb 2021

@bundle a aku davku uzivas tebe sa to kedy zacalo zlepsovat

bundle
24. feb 2021

@mirka_8 150mg ráno a večer...lepšie mi bolo až tak za 2 mesiace..tiež mi na začiatku pomaly zdvíhala lekárka dávku : 75mg ráno , 75mg na obed , potom pridala aj na večer. Keď som si zvykla na kombináciu ( tak po 3 týždňoch), tak 150mg ráno na obed večer.(3 týždne) a nakoniec po dobrých krvných testoch som zostala na tejto dávke.

mirka_8
autor
24. feb 2021

@bundle a aku mas diagnozu a co to s tebou robila ja 4 tyzden a stale mam v hlave tlaky a trasy a co si k tomu este brala

lucia851
24. feb 2021

Ja som alventu nezniesla, som z nej mala hrozne potenie cez deň aj v noci, a stále som bola nervózna. Teraz mam iné antidepresiva a dobre

mirka_8
autor
24. feb 2021

@lucia851 tak a ja sa potim nervozna som ani neni ja iba s toho ze sa to nemeni kolko ste ich uzivali

mirka_8
autor
24. feb 2021

@lucia851 a teraz ake uzivate

lucia851
24. feb 2021

@mirka_8 brala som ju asi mesiac ale to potenie hrozne sa nedalo vydržať, teraz beriem Dulseviu a brintelix