Alpicort + Alpecin pri nadmernom vypadávaní vlasov

maminka142
23. máj 2021

Ahojte mal už niekto tuto kombináciu pri nadmernom vypadavani vlasov? Alpicort večer a alpecin rano? (nic mi nepomáha preto tato kombinácia, zdravotne mam vsetko v poriadku...)
Este ma napadlo saw palmetto v tabletkách uzival niekto?
Ďakujem za každú odpoveď..

renata1405
23. máj 2021

@maminka142 ja som mala alpicort F aj sampon alpecin no nepomohlo vobec. Saw palmeto uzivam asi 2 tyzdne ale zatial nevidim ziadnu zmenu. Uz ma chyta panika.

marcellka32
23. máj 2021

Tieto vodičky zvonka podávané nemajú účinok resp.len dovtedy kým ich pouzivas, používala som aj minorgu a neocapil, ja mám tiež 4 vlasy a beriem vnútorne veniru, vnútorne treba vitamíny (biotin, zinok, pantenol, ale toto všetko obsahuje venira)

maminka142
autor
23. máj 2021

@renata1405 A mala si aj aktivator alpecin ktory sa dava po šampóne? Šampón je taky klasický necitila som zmenu vo sa tyka oocitu pokozky no ten aktivátor Alpecin je riadna sila, nikdy pri ziadnom aktivatore som necitila takú silu. To akoby som si alpu vyliala na hlavu. No mozno to korienky koje prebudí a mozno je to až moc silne.. Uvidim časom...
Chapem Tvoje pocity, som na tom velmi podobne... Mne uz nadmerne padaju druhy rok a uz mam len par vlasov na hlave a presvitajucu pok0zku hlavy 😟 Zdravotne mam všetko ok a iz som vyskusala naozaj asi vsetko...
Teraz mam tuto kombináciu prvy krát aku som písala a este rozmýšľam doplniť saw-palmetto tabletky...

maminka142
autor
23. máj 2021

@marcellka32 ano hlavne by sa to malo liečiť zvnútra, no v mojom pripade neúčinné.. 2 roky uzivam liecom vnutorne... Jedine asi len vodicky pomôžu ktore sa musia uzivat stale lebo po vysadeni vlasy opäť vo veľkom množstve padajú..
Nie je to sláva a bola som proti tomu no zacala som uz aj vodicky dávať s nádejou nech uz pomôže čokoľvek aspon zmierniť padanie...

marcellka32
23. máj 2021

@maminka142 a čo si užívala vnútorne?

maminka142
autor
23. máj 2021

@marcellka32 Zo zaciatku zelezo, zinok, pantenol, biotin..Potom všeobecne za tie dva roky aj rozne vitaminy ako Donna Hair, revalid a iné..
Teraz mam pauzu od vitamínov na odporucenie lekara a uzivam len zinok, magne B6, kolagen prášok a Ashwagandu a plus tie aktivatory a sampon..
Premyslam na tym saw-palmetto ešte..

renata1405
23. máj 2021

Aktivator som neskusala ja som brala minorgu aj belohair a nic a z vitaminov vsetko co existuje na trhu som uz mala dokonca mezoterapie ci vitaminove aj plazmaterapiu prvy krat pomohla a teraz uz nie mne tak celkom dobre zaberal complidermol ale ho uz par mesiacov nejdem zohnat.Ja som si uz dala urobit parochnu z pravych vlasov pre pripad ze ostanem bez vlasov.

tina4931
23. máj 2021

Mne tiež dosť padajú, ale nevidno to. A pomaly rastú a lámu sa. Chcem skúsiť užívať MSM a robiť si pravidelné zábaly z ricínového oleja. Na mihalnice mi ric. olej zaberá.

maminka142
autor
23. máj 2021

@renata1405 To ma mrzí 😞 Tiez mi bola odporucana mezoterapia vlastnou plazmou no finančne je to dost náročné..
Skus ten Alpecin a najma po sampone ten aktivátor. Je to najsilnejsie co som za tie roky mala. Teda co sa týka pocitu pokožky hlavy...
A saw-palmetto si neužívala vobec?
Drzim palce moc.

maminka142
autor
23. máj 2021

@tina4931 ricínový opej používam tiež a neviem preco ale vzdy po zabale ricinoveho oleja padaju este viac...
Ja pijem ten praskovy kolagen ten silný Alavis tam je MSM...

renata1405
23. máj 2021

@maminka142 Saw palmeto uzivam 2 tyzdne ale zatial ziadna zmena

maminka142
autor
23. máj 2021

@renata1405 Vysledky po saw-palmetto uvifis najskôr asi po 2 mesiacoch.. Vyskusam aj ja 🙂

tina4931
23. máj 2021

@maminka142 A môžem sa spýtať, čo teda lekári tvrdia, že z čoho môžu tak padať, ak sa nenašla príčina.

maminka142
autor
23. máj 2021

@tina4931 Zrejme Androgenna alopecia.. Ale u nas v rodine maju vsetci dlhe a huste vlasy... Tak neviem ale každopádne nemať stres a na to je dobra Ashwaganda.
S istotou nevie ani lekár príčinu... 😒

tina4931
23. máj 2021

@maminka142 Však to, stres. Ten ovplyvňuje aj hormonálne činnosti, všetko☹ Nedá sa byť zdravý v strese.

veuska2
24. sep 2023

Ahojte, skúsim tu oživiť tuto diskusiu - pomohlo vám niečo za tie 2 roky?

senseless
19. jan 2024

@veuska2 mne predpísala alpicort kožná doktorka a mne to do dvoch týždňov ustalo 🤷

susenka14
1. nov 2024

@renata1405 ahoj. Pomohlo to saw palmeto?

renata1405
1. nov 2024