Alpecin C1 a horší výsledok

mamulik10
8. jan 2019

Chcela by som sa spýtať či máte niektorá skusenost so šamponom Alpecin C1. Kúpila som si ho kvôli podaniu vlasov spolu aj s tonikom tej istej značky. Vlasy som si neumyvala každý deň ako odporúčajú keďže mám aj dosť suche vlasy. Všimla som si že miesta ktoré som mala problémové sa ešte viac zhoršili a ešte viac mi vlasy vypadali. Tonikum som používala len krátko lebo mi začal vadiť ten alkoholovy zápach. Okrem väčšieho vypadnutia vlasov. Ma neskutočne svrbi pokožka hlavy a celeho tela. Svrbenie pokozky mám bez výrazok. Prosím Vás stalo sa Vám to? Ďakujem

nellka21
12. jan 2019

Áno, vypadala mi z neho polka hlavy, určite to bolo aj stresom ale žiaden zázrak neurobil 😣... Mne sa teraz upravili vlasy v tehotenstve a používam ten cesnakový šampón aj masku(iba ako kondicionér) a musím povedať že je to OK.. Tiež som mu nejak neverila. A hlavne ber vitamíny, telo sa musí dať dokopy zvnutra

mamulik10
autor
13. jan 2019

@nellka21 ahoj. Ani nehovor. Mne sa robia nové miesta plesin. Na temene kúty a už aj v predu. Masivne mi padaju vlasy. Beriem priorin a MODLIM sa aby to skončilo. Ale čo nechápem že kde si tie vlasy? Lebo keď si umyvam vlasy tak vypadne pár vlasov. A ráno keď sa zobudím je to horšie a horšie a vlasy nikde na posteli nejsu. Alergia ustúpila už ma nesvrbi telo. Nastastie

nellka21
13. jan 2019
nellka21
13. jan 2019

@nellka21
@mamulik10 treba čas a kľud, ja som vtedy prežívala aj stresové obdobie a mala som fakt 4 vlasy na hlave, ten šampón to cele zabil, takže som bola sklamaná ako nikdy. Kým sa to dalo ako tak dokopy prešiel aj pol rok. Skúšala som odvary zo žihľavy čerstvo nazbieranej, nepomáhalo, ani zihlabovy šampón no nič. Po rokoch som otehotnela, brala som lady víta do 4mes mi vlasy padali ako šialene znova. Od 5mes sa to ustálilo dokonca som umyvala raz za týždeň ale od začiatku tehu som používala pravidelne ten cesnakový. Neviem možno to bola správna kombinácia vitamínov a šampónu.. A hlavne tie vitamíny aj keď materské som brala dlhodobo a v tých je zastúpené všetko keďže je to koli bábätku. Som po pôrode mesiac a zatiaľ sa to drží, snad mi znova nezačnú padať... Treba skúšať a hlavne vydržať, lebo ja som striedala šampóny a vitamíny ako najata... 😝

sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz