Alopécia - aktivátor Marbo

buba_3
20. feb 2016

Ahojte, rada by som vedela ci ma niekto z vas skusenosti s aktivatorom Marbo pri liecbe alopecie.

arama
21. feb 2016

Aj ja by som bola rada za referencie...ja požívam už pol roka NEOCAPIL A ALPI....a teda len trošku vláskov mi narástlo.....takých tenučkých.....pokožka stále presvitá.... 😝

buba_3
autor
21. feb 2016

@arama Ja to chcem pre syna, preto sa pytam, ako je to s aplikaciou u deti... Podarilo sa mi najst na nete diskusiu k tomuto vyrobku, ale pisali len dospeli a niekomu zabralo a niekomu zas nie. Tak som bola zvedava ci to niekto vyskusal na detoch.

arama
21. feb 2016

Skús sa spýtať kožnej.... 😉

mirkaz
21. feb 2016

ahoj ja som tiez mala alopeciu, lezala som tyzden na koznom a nakoniec bola diagnoza stitna zlaza. davali mi kortikoidy a vlasy mi pekne narastli aj zhustli.

buba_3
autor
21. feb 2016

@arama U koznej sme boli, predpisala nam masticku Protopic na postihnute miesta, aj sme absolvovali kryoterapiu, ale bez vysledku... Mame ist este na konzultaciu k inej doktorke. Tak som zvedava ako tam dopadneme. Nechcem z drobca robit pokusneho kralika a stresovat ho chodenim po doktoroch.

buba_3
autor
21. feb 2016

@mirkaz Stitnu zlazu mame v poriadku aj vysetrenia krvi. Natierali sme postihnute miesta cca mesiac mastickou s obsahom kortikoidu, ale zatial nic. Tak neviem, mozno sa objavia vlasky neskor. Ten aktivator nas len tak napadlo vyskusat, kedze pisu, ze je to prirodny produkt a nemal by uskodit, chcela som vediet ci ma s nim niekto skusenost pri detoch.