Aloe Vera spray prvej pomoci - názory

magnetika
1. máj 2014

Ahojte kocky, mate skusenosti so sprejom prvej pomoci z aloe vera ? Kde ho zozeniem ? Citala som, ze je dobry pri dlhodobom probleme s hlienmi v nose, co je momentalne moj pripad, tak by som rada pocula vase nazory. Dakujem za kazdu odpoved

edie63
1. máj 2014

Ja ho mam doma ale moc ho nepouzivam, pretoze nemam na co a ked som ho pouzila, nevidela som ziaden vysledok. Na druhej strane moji rodicia ho pouzivaju takmer na vsetko a vraj im pomaha na vsetko mozne. Tak neviem... 😎

any8558
1. máj 2014

@magnetika ahoj no ja si ho kupujem z firmy lr myslim ze je to ladyracine alebo tak. Pouzivam ho po opalovani, mam alergiu na slnko tak je to tazsie ale mala som ho na kazdej dovolenke a mozem ho len doporucit. Potom som ho pouzila do hrdla a tiez zabral. Je super na male odreniny aj pre deti. Do nosa som neskusala ale skus. Ked nepomoze urcite ho pouzi na kozu alebo aj na vyrazku alebo zo spodu napr ked som si mala odobrat moc, ked som mala bakterie tak aj vysli vo vysledku ak nie tak bol sterilny. Pouzivam ho uz 5 rokov a som s nim fakt spokojna. 🙂dufam ze pomoze aj tebe tak sa ozvi ked ho vyskusas ako. A inak som ho videla v predaji normalne uz aj v nasej lekarni.ps: v madarsku sa pouziva v sanitkach na dezinfekciu koze pre vpichhom lebo nevyvolava ziadne reakcie - to mi povedala jednaa znaama lekarka co pracuje v budapesti.

luciaj2103
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jankavr
7. mar 2015

Odporúčam, používam pri bolesti hrdla, bolesti ucha-prievan,v lete po opaľovaní namiesto Panthenolu!!! ako pleťovú vodu...

kuklemu
16. okt 2015

@luciaj2103 ahoj, dá sa ešte zakúpiť?

luciaj2103
16. okt 2015

@kuklemu áno dá sa stále zakúpiť. Poprosím správu v prípade záujmu. Ďakujem

smoni
5. nov 2015

aloe vera emergency sprey je naozaj treba vedieť používať - je na všetko, len ho treba aplikovať na problémové miesta často (napr. pri nádche aj 2-3krát za hodinu, nádcha prejde do 2-3 dní), ak bolí hrdlo a hned sa to podchytí (a nešetrí sa) tak tiež rýchlo zaberie, no a nemal by chýbať v žiadnej kabelke kde sú malé deti - nikdy neviete kde spadnu, prestriekať -zastaví krvácanie, vyčistí a rýchlo sa postihnuté miesto začne hojiť (urobí sa škorupka).
No a takto by sme mohli pokračovať na čo všetko sa dá použiť, ale je na to aj leták, kde je vypísané na čo všetko

anabela123456
10. dec 2016

@smoni mohli by ste mi prosim poslat ten letak? neviem ho nikde najst. dakujem

tancik
12. dec 2016

viem vam poslat letak pripadne objednat tento spray je naozaj vynikajuci...v pripade zaujmu spravu na cene sa vieme dohodnut

anabela123456
12. dec 2016

@tancik ja ho uz mam, dakujem. len nemam letak k tomu na co vsetko je mozne ho pouzit. mam zakladne info.

tancik
12. dec 2016

@anabela123456 aha oki rozumiem

ejkam
17. dec 2016

@tancik Dobrý večer,mohla by som poprosiť o letáčik k spreju aloe vera a aká je cena? Vďaka

tancik
17. dec 2016

@ejkam pisem vam IP

inga127
23. mar 2017

@tancik dobrý deň,
prosím vás koľko výjde u vás tento sprej? dakujem

nuska
17. feb 2018

Je to super vec hlavne ak mate doma deti ktire si vzdy nejak ublizia. Na beznu dezinfekciu ran, pri nadche a aj pri bolesti ucha a na kopu kopu ineho. Teraz je akcia. Mozem poslat aj letak co vsetko obsahuje.

januska20
17. júl 2018

@nuska Dobrý deň, môžem poprosiť bližšie info? Rozmýšľam nad kúpou hlavne kvôli svrbeniu v ušiach,že vraj je pomáha aj na to.

smoni
17. júl 2018

@januska20 tu je leták k spreju 😉

polovnicka92
17. júl 2018

@januska20 ahoj ja jedine s cim som spoko je tento sprej naozaj na vsetko v akcii sa da kupi za 16 eur.. na plet na rany ma milion vyuziti 🙂

januska20
17. júl 2018

@smoni ďakujem..

januska20
17. júl 2018

@polovnicka92 a viete aj poradiť kde ho kúpim?

karajazviny
17. júl 2018

@januska20 ja ho mám z finclubu...tam nestojí ani 13€...

polovnicka92
17. júl 2018

@januska20 fu tak predajcov je vela urcite sa najde aj niekto vo Vasom okoli kto stym pracuje popripade odkial ste?

polovnicka92
17. júl 2018

@karajazviny pozerala som to teraz lenze ma 200ml a z LR je 400

karajazviny
17. júl 2018

@polovnicka92 veru som nepozerala objem...tak potom čo sa objemu týka, sa oplatí ten druhý, to je pravda...ale zase ten finclubácky je 100% aloe... myslím, že každý má niečo do seba...ja som sa k tomu gélu dostala náhodne a nebanujem...😊

polovnicka92
17. júl 2018

@karajazviny ja tiez tak isto :D cca pred 3 mesiacmi 🙂 pouzivam ho denne na tvar hlavne zlepsila sa mi velmi aj ranu ked mam nejaku ako ak mi dojde objednam si ho 🙂 ked bude v akcii :D

nuska
17. júl 2018

V LR je buď 400ml balenie, alebo 150ml ale to je v takej "lekárničke", kde sú ďalšie dva super produkty pre prvú pomoc vhodné. Určite odporúčam pri deťoch. Tá lekárnička je teraz v akcii, sprej bol minulý mesiac.

nuska
17. júl 2018

Ten z finclubu ma aj iné zloženie. Vtom spreji sú super hlavne tie bylinky v kombinácií s aloe, v tomto je len olivový olej len. Super je hlavne v tom spreji echinacea proti zápalom, harmanček na upokojenie kože a ďalšie, ...

karajazviny
17. júl 2018

@nuska a tento druhý, to nie je gél? To je klasický ,,tekutý,,?