Ahojte mate niekto skusenosti s aloe vera gelom? Mam citlivu plet, som alergicka na niektore kremy a produkty. Obsahuje aloe vera gel alergeny?
Vopred dakujem🙂
Aloe Vera gel by nemal mať alergény mala som z farmasi tam je najviac 93% bola som spokojná a v Tiande je malé vrecúško ten je 98,5% šťavy z aloe a zvyšok olivový olej, mne sa osvedčil
Ja som mala presne tiež tie dva aj z farmasi, aj z tiande. Mne to zrovna ale neprišlo ako nejaký zázrak, ani mi nepomohli, ani neublížili. Ale žiadnu pridanú hodnotu som v tom nevidela :-/
Ja používam z LR gél aj krém na ruky po tom, ako umyjem riad, dá mi to ruky trochu doporiadku. Tam je tiež vysoká koncentrácia aloe vera.
Ahoj ninavch, ja používam LR aloe vera gel, mam od nich krem aj gel ktory sa da pit lebo mam citlivu plet so sklonom k akne. Mne osobne to velmi pomohlo a vrelo to mozem odporucit. Sama som registrovana a viem ti odporučiť čo mi pomohlo. V aloe vera je aloin ktory je toxicky a preto aloe vera od LR ma vzdy okolo 95-a menej aloe vera gelu pretože sa tento aloin odstranuje.
Ďakujem všetkým za odpoveď 🙂
@ninavch ahoj, tal to závisí od toho aký konkrétny aloe vera gél myslíš. Treba prečítať ingrediencie 😉 ale myslím si že že prírodným gélom veru nič nepokazíš👍🏻