Alkoholik a videnie žltého svetla na zeleno

30. máj 2024

Máme v rodine alkoholika , ide o 32 ročného muža, ktorý má cirhozu v poslednom štádiu, DNU, epilepsiu, cukrovku na inzulíne, mozgovú encefalopatiu druhého stupňa a momentálne vidí žlté svetlo z lampy na zeleno. Myslíte že je nutné ho previezť do nemocnice alebo sa uvidí čo ďalej? On tam nechce ísť a povedal že aj tak podpiše reverz. Už len spí a pije, ledva niečo navyše urobí.

petronellla87
30. máj 2024

Nie som odborník ale myslím že to že vidí žlté svetlo ako zelené je jeho najmenší problém

alex49
30. máj 2024

V 32 rokoch sa takto zničiť... To už je asi jedno aké svetlo vidí, dlho tu nepobudne.

anavixy
30. máj 2024

Uff… osobne si myslim, ze to bude zbytocne (vid jeho vyjadrenia), ale kazdopadne o takychto veciach sa treba radit s jeho lekarom, s lekarom na pohotovosti alebo dispecerom na 155ke, oni urcite vedia lepsie posudit, ci je nutne to ci ono riesit.

januska12323
30. máj 2024

Načo, aj tak podpíše reverz a pôjde chlastať ďalej.

katica06
30. máj 2024

Podľa mňa sporiť na pohreb

maranco
30. máj 2024

Dať mu prelistovať katalóg truhiel a pomníkov nech si vyberá, z tých čo si môže dovoliť.

jaskolka
30. máj 2024

Je pravdepodobne, ze o chvíľu uvidí aj "iné svetlo"..
A teraz vážne, co s nim môžte urobiť? Liečbu odmietol, pije stále, podpise reverz aj keby ste ho dostali do nemocnice, v podstate sa upil na smrť...tu sa už veľa robiť nedá

alickapusinka
30. máj 2024

Alkohol na inzulín pane bože čistý zabijak. Tak zničiť mladý život. To ste s ním nevedeli rady ak začal popíjať nikto z rodiny nemal naňho nejaký vplyv sa ísť liečiť. Komu nie je rady tomu ani pomoci tak sa upiť na smrti mladý človek katastrofa čista. Pomáhať môžeš tomu človeku kto o to stojí nie tomu čo o pomoc nemá záujem. Zbytočne volať záchranku a zneužívať na toto miesto môže potrebovať niekto iný ťažko chorý komu pôjde o život. A nie takému volať čo o to ani nestojí. A svoj život si neváži. Takému už niet pomoci.

autor
30. máj 2024

@alickapusinka práveže sme mali snahu mu pomôcť hneď ako tomu prepadol, dva krát absolvoval protialkoholické liečenie ale bolo to skôr zato že my ako rodina sme chceli aby tam šiel...vždy keď vyšiel ešte v ten deň si dal...takže asi ozaj sa už nič urobiť nedá

chichua
30. máj 2024

Mrzí ma to 😔

marianarem
30. máj 2024

@alickapusinka Rodina alkoholika sa vzdy snazi a ide sa roztrhat, len aby dotycneho dostala na liecenie. Ale alkohol je strasne tazky protivnik a velmi casto je pre alkoholika dolezitejsi ako rodinni prislusnici.

realny
Odpoveď bola odstránená
Zobraz