Baby viem,spravila som blbosť.Asi pred dvoma a pol hodinami som vypila jedno poldeco. O cca dva a pol hodiny som vzala acylpyryn kvoli bolesti.Uškodi mi to?Viem som blbá a teraz sa bojim :(
Neuškodí!!
@ejbyk ako vieš?:/
Lepšie zašlape😬😬
@jjanulienka nechápem
Ľudia s nízkym počtom mozgových buniek by nemali piť 😁 nemôžu si dovoliť ich už zabíjať
@janai1 ja viem spravila som blbost,viac sa to nezopakuje.A teraz sa bojim
Nespravila si blbosť, nič ti nebude 🤦♀️ si zbytočne paranoidna... A navyše za tých 2,5 hodiny si nemala ani stopy v tele po alkohole
A co si myslis, ze sa ti prepana stane z jedneho poldeci a jedneho acylpyrinu? Alkoholici dokazu pomiesat ine mnozstva alkoholu a liekov, a urcite trva dlhsiu dobu, kym im z toho odide pecen a vnutorne organy /niekedy aj roky, to nie je jednorazova zalezitost/. Budes ok.
@savanna ďakujem Ti ,upokojila si ma🙂
😂😂😂jooooj ja by som už bola dávno asi kaput.. pri tých mojich opiciach ,kedy som si dávala preventívne NIEKEDY Ibalgin pred pitím a hneď ako som došla domov ,aby som sa vyhla riadnemu boelhlavu ... A som tu. Ale ja som hazarder ,určite to nikomu nedoporucujem! 🙂 ... Určite sa ti z jedného acylpirinu a dvoch poldeci dokopy nič nestane ;) ... Nabudúce buď opatrná ;)
@schokolade1988 nabudúce budem to určite áno a ďakujem za upokojenie🙂
@hazelgracegus ako?
Pre žiješ