Dobry vecer mam otazku ak som pred hodinou uzila algifen kvapky mozem si teraz dat pohar vina ci nie
?
@sissahh dobre tak to skusim 🤣
Môžeš, bude ti lepšie hrať 😉
@tabitana hrať?
Ja by som si urcite nedala.... v pribalovom letaku sa pise, ze nie alkohol, pamataj na svoju pecen....
Silné kvapky od bolesti a víno??? To vážne? Pečienka sa vám poďakuje
@marticka85po zalozila som diskusiu lebo sa na to pytam takze ak chcete komentovat .tak bud nie nerob to alebo ano mozes si dat .. naco zbytocne keci okolo toho
@maminkasisa dakujem za radu
@marticka85po niesu vôbec silne ;) silnejsie sú napr.tramalove kvapky a podobne čiže kľudne môže dať pohár vínka 🙂
@helenka999 myslím že si natoľko inteligentná aby si vedela že akýkoľvek liek od bolesti sa nesmie kombinovať s alkoholom.
@sissahh viem to ze na antibiotiká nikdy.... ani na ibalgin by som si nedala ale algifen to neviem preto sa pytam
@marticka85po tak asi niesom inteligentna .. uplne staci ze si inteligentna ty a vies to co ja nie 🙂 no
@sissahh pre niekoho kto nikdy nebral tramal môže byť silný aj metamizol čo je v Algifene.nehovoriac o Tom že niektoré sa cítia po ňom ako opité.
@helenka999 tak potom treba čítať príbalové letáky
@marticka85po tak potom zbytocne nekomentuj
@marticka85po kľudne si ho môže dať kvapky tohto typu sú slabé a po hodine sú už dávno vstrebane cez pečeň som zdravotná sestra preto viem trosku poradiť 🙂
@sissahh tak to si teda dam 🙂
@helenka999 kľudne jeden pohár nikoho nezabije kebyže sú to antibiotiká tak jasne že nie alebo tie tramalove ale tieto kvapky sa dajú v pohode 🙂
no baby, umieral mi pes v bolestiach, zo zufalstva sme mu davali algifen, ktory mi kvapol na teplaky a vyzral mi tam flak ako savo, cize podla mna urcite nie su slabe, fungovala som na nich pri bolestivej mrche a boli jedine co zabrali, ale aj na lieky som pila a som tu, :D samozrejme vynimocne sa nic nestane, ked to nie je pravidlo, pecen sa zregeneruje ak na to dostane prilezitost 🙂
@sissahh dakujem za radu
@limetka69 urcite dostane prilezitost . Ja nepijem ako fakt si dam vynimocne pohar vina ktomu jednu cigu a idem spat 🤣
@limetka69 🤣🤣🤣🤣 teraz som sa zasmiala haha
@helenka999 jasné že môžeš... Len sa potom nečuduj 😏
@limetka69 presne.môj muž brával algifen, keď už mu nič proti bolesti hlavy nezaberalo. Ja keby mám bolesti a niečo mi zaberie, som rada že som rada, a nie ešte by som myslela na chľast 😕
Niektore atb sa nemozu uzivat s alkoholom preto, lebo maju antabusovy efekt. Algifen patri medzi silnejsie neopioidne analgetika. Ked to skombinujes s alkoholom, moze to zosilnit ich utlmujuci ucinok. Zabit ta to nezabije. bezne ludia kombinuju alkohol s fentanylom, morfinom aj heroinom,ani to ich nemusi zabit, ale urcite sa to neodporuca.
@helenka999 po hodine?? Ee..budes ako nadrogovana..algifen je silny.. ten som brala, ked mi na menzesove bolesti uz nezaberali ani 3 400kove brufeny..
Môžeš 🙂 a nič si nerob z tých "múdrych hláv" 😁
@helenka999 pozri, dala si si, OK. v pribalovom sa pise:
Algifen Neo a jedlo, nápoje a alkohol
Počas liečby sa nesmú konzumovať alkoholické nápoje.
@marticka85po ti svoju radu aj odovodnila. ale ty rasej uveris, ked niekto napise, ze algifen je slaby (no asi nie az tak, ked je len na predpis) a nic neskodi. potrebovala si si len odobrit, ze si chces dat vino. dobre napisala aj @pertu. pohar vina s algifenom ta nezabije, ale ako pristup k zivotu a zdraviu - nic moc. nabuduce si daj na paralen, potom na dalsie lieky ...
@sissahh algifen su silne kvapky, su len na predpis aj v nemocnici davaju po operacii do zily od bolesti...
@helenka999 kľudne aj 2 :D algifen sú kvapky proti krčom a bolestiam 🙂