Alergická reakcia na Hylak

2. jún 2024

Stretol sa niekto s alergickou reakciou na hylak? Nezmenila som nic iba zacala užívať hylak. Mam vyhadzane cele telo svrbivimi výťažkami a aj napriek užívaniu liekov na alergiu vznikajú stále ďalšie a ďalšie.

pribinak
2. jún 2024

Nemám osobnú skúsenosť, ale na každý liek môžeš zareagovať alergickou reakciou, aj na Hylak

autor
2. jún 2024

@pribinak lekárka mi tvrdila ze nie, ale fakt ma nič iné nenapadá. Už 4 dní trpím, to svrbenie je neznesiteľné q každú chvíľu sa mi spraví nová vyrazka

syslik81
2. jún 2024

nemas alergiu na laktozu? vtedy mozes byt z hylak vyhadzana... vysad ho a uvidis

pribinak
2. jún 2024

Už si ho vysadila? Ak nie, tak už si ďalšiu dávku nedávaj
Aj tak telu pár dni potrvá kým sa vyčistí

autor
2. jún 2024

@syslik81 áno, mám intoleranciu na laktozu

autor
2. jún 2024

@pribinak áno, už som ho vysadila ale stále sa vyhadzujem.

syslik81
2. jún 2024

https://www.benulekaren.sk/detail-dotazu-poradn... sa cudujem ze doktorka ak vie o tvojej intolerancii ti nedala inu moznost ako hylak .. chvilu potrva az sa telo zbavi hylaku .. vydrz chvilu a bude lepsie a uz si ho nviac nedavaj ... najdi nahradu ak treba

autor
2. jún 2024

@syslik81 ďakujem veľmi pekne za odpoveď, už som bola na prášky ze z čoho to moze byt. Už si ho viac veru nedam

pokemonkaa
2. jún 2024

ja som po uziti hylaku skoro skolabovala, nesmiem ho uzivat.

autor
2. jún 2024

@pokemonkaa vazne? To ma mrzí, ja som ho brala ako super na úpravu trávenia nakoľko ma neustale naduva, mam hnačky a zápchy, no ako vidím tak ho nemôžem ani ja

laura164
2. jún 2024

Áno obsahuje laktózu, ja som sa po 2 tyzdnoch dala z toho dokopy

pribinak
2. jún 2024

Doktorka je pekná koza !!! Máš intoleranciu laktozy a dá ti Hylak

autor
2. jún 2024

@laura164 to mi ani nehovor 😏 ja trpím uz 4 dní a idem sa zblázniť, už mi nepomáha ani tekutý puder. To svrbenie je neznesitelne, strašne som z toho nervózna

autor
2. jún 2024

@pribinak no, mam novu lekárku ale zajtra pôjdem za nou

cheeta
2. jún 2024

ak máš doma živočíšne uhlie, daj si to. aj dve tabletky zaraz.

autor
2. jún 2024

@cheeta ďakujem, vyskúšam