Zdravim , keďže mám panicku úzkosť tak sa mi viac prejavu je nádcha taká alergická kedysi som to mával ale pár krát do roka fakt minimálne že som kychal a pískali mi v krku. A mám aj astmu tak toto všetko že podporuje stres. Je už aj chladné počasie a beriem aj AD a sú vedľajšie účinky upchatý nos a podobne klasické choroby ako nachladnutie. Kúpim na to v lekárni nejaký liek? Alebo inhalator bez predpisu? Kvapky som si dal ale nos mám dnu taký citlivý že hneď začnem kychat.dakujem
Ak máš alergickú nádchu, kúp si antihistaminiká, napr. Zyrtec a daj si. Na slabučké príznaky môže stačiť aj pol tabletky. Klasické kvapky do nosa pre dospelých pomáhajú pri alergii minimálne, sú príliš silné a dráždia na ďalšie kýchanie. Keď tak si kúp najslabšie pre deti, napr. Nasivin sensitive pre deti. Ten má velmi nízku koncentráciu a nie je taký dráždivý.
ak mas astmu, alergiu chodis pravidelne k dr. ak mas od neho predpisane lieky tie ber to ti staci, ak nemas objednaj sa, nieco ti moze predpisat aj obvodak